Napi 2 energiaital (hell) az nagyon karos testepites szempontjabol?
Figyelt kérdés
Reggel a kave helyett iszom, illetve delben az ebes utan. Ez napi szinten. Nagyon karos?2016. jún. 5. 18:25
22/29 anonim válasza:
Nekem 70 mg is sok. Ez egyénfüggő.
23/29 anonim válasza:
Én eddig akármilyet ittam semmit sem éreztem. Szerintem ne igyad. Csak fölös kalória.
25/29 anonim válasza:
én úgy olvastam, hogy csak 38 mg koffein van benne, ennyi van simán egy kávéban is. És attól semmi bajod nem lesz, ha naponta megiszol egy kávét. Akkor ettől sem.
Ennyi koffeint még akkor is megiszol, ha iszol pár bögre teát.
26/29 anonim válasza:
Csak azt szorozd be 2.5-ttel! :)
27/29 anonim válasza:
ja, 100 milibe van annyi, a kérdező meg napi 500-at iszik. (250 + 250)
28/29 anonim válasza:
Van néhány fajta ami 15mg koffeint tartalmaz/100ml. Én azt szoktam inni néhány naponta.
29/29 mike@pro válasza:
Az energiaital és a kávé káros akárki akármit mond. Ezek serkentő szerek amikre nagyon hamar rá lehet szokni már az ízviláguk miatt is. Nem mondom azt hogy néha napján nem lehet meginni egyet, de a mindennapos fogyasztásuk nem egészséges. Én is fogyasztottam energiaitalt, de ami plusz energiát adott az később fáradtságba és elesettségbe csapott át, amire értelemszerűen meg kellett innom egy másikat. Szóval ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!