Kb.1-éve fogyasztok energiaitalt kisseb nagyobb szünetekkel (volt amikor napi 1-liter lecsúszott) praktikát, módszert amivel sikerülhet teljesen letenni? A válaszokat előre is! 14/f
Kipihened magad...
én reggel nyomattam sokat, aztán hétvégén normálisan kipihentem magam, hétköznap meg mikor csak nagyon fáradt vagyok akkor vettem, meg akkor vittem magammal aprót energiaitalra...
Azért szerintem kicsit korai az, hogy 14 évesen MÁR leszoknod kell róla. Mi féle terhelésnek voltál kitéve, hogy ennyit ittál? Mi lesz veled egyetem alatt?
Amúgy a legegyszerűbb leszokás, ha abba hagyod, és nem iszod többet. Ennyi. Én rengeteg kólát, és energiaitalt ittam, mert általában 16-17 órákat dolgoztam sokszor 10 napon át, úgy hogy két munkanap közt 4 órát aludtam. Aztán most normalizálódott picit az életvitelem, és egyszerűen nem iszok több kólát, se energiaitalt. Álmosabb vagyok a megszokottnál, de csak akaraterő kérdése.
Hogy kisebb-nagyobb szünetek után ne kezdd újra, arra nincs praktika, egyszerűen csak nem kell inni.
A napi fogyasztástól kialakuló kisebb-nagyobb koffeinfüggőségtől pedig úgy a legegyszerűbb megszabadulni, ha kiválasztasz egy szombatot, amikor nem igazán van dolgod (azaz nem baj, hogy semmire se leszel jó aznap), és onnantól nem iszod. Hétfőn már teljesen használható leszel koffein nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!