Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van 6 guppym meg 6 corydoras...

Van 6 guppym meg 6 corydoras paleatos-om 80 literben. Van vmi nagyobb hal ami az aksi kiralya lehet?

Figyelt kérdés
Ennyi a mondandom kerem szepen a rendes valaszokat

2015. ápr. 20. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:

B.Joci már elmagyarázta neked korábban, hogy miért nem működne ennél több hallal az akváriumod. Nála jobban kevesen értenek jobban ehhez a hobbihoz. Én már többször megfogadtam a tanácsát, eddig mindig pozitív eredménnyel.

Amúgy meg milyen királyt akarsz? Bettát lehetne egyedül fajtársak nélkül tartani, de azt garantálom, hogy a guppikkal nem lesznek puszipajtások. Én gurámi párti vagyok, de ebbe az összeállításba még a törpe gurámi sem fér el. Abból pedig minimum 2 db kell, egyedül nem megy.

Mint már egy korábbi kérdésednél leírtam, ha nem hallgatsz a jó tanácsokra, akkor ne kérdezz, hanem valósítsd meg az elképzeléseidet. Mondjuk nem szép a halak életével játszani, de te láthatóan hajthatatlan vagy. Tanulj és okulj a saját hibádból.

2015. ápr. 20. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán elfér egy pár törpe gurámi!
2015. ápr. 20. 17:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor most elfer egy par torpe gurami vagy nem?. Az a baj h 6pancelossal es 6 guppyval csak ket fak van es nem latvanyos
2015. ápr. 20. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Magam részéről nem tudok mást írni, mint amit egyszer leírtam.

Bizonygatni se tudom. Azt tudom, hogy a 6 cory teljesen semleges ilyen téren, 6 guppi meg nem sok vizet zavar 80 literben.

2015. ápr. 20. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha az a baj hogy csak kétféle, vegyél más színű guppikat még.
2015. ápr. 20. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a lényeg, hogy menyi hal fér el, ha valaki így áll hozzá az már régen rossz.

Vannak problémáid amik megoldásra várnak, nem minden válaszoló tudja, az első válaszoló képben van, a többieknek tájékoztatás, hogy van jelenleg 9 neon ami nem érzi magát éppen fényesen, egy helyben gubbasztanak.

A másik gond, hogy nem marad meg élő növény, mű növények vannak.

1. passzold el a stresszes neonokat.

2. egy normálisan megfogalmazott, részletezett kérdésben ecseteld milyen növényeid voltak, milyen a világitásod, mivel tápoztál, a szűrésed milyen.

3. lehet még hal, ezt írtam én is, de élő növény nélkül nehezebb dolgod lesz, akár egy igénytelen hólyagos vizikehely már dob a vízparamétereken.

Szűrés függvényében akár lehet törpe gurámi is, HA ! van felszínre érő növény, illetve dúsabb növényzet, mivel a gurámi tartáshoz kell, szeretnek bujkálni a növények között, rosszabbul jársz különben mint most a gubbasztó neonokkal.

Guppikkal is lehet tartani dús növényzetet, eddigi indok, az, hogy a guppik megették, lehet de annak is van oka, a guppik csak úgy nem falják fel egy akvárium növényzetét.

2015. ápr. 20. 18:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom Joci. A szurom: Pacific p-f304! Es kerlek nezd meg irtam privatban
2015. ápr. 20. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!