Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Kb.2 hetente egy energiaital...

Kb.2 hetente egy energiaital káros?

Figyelt kérdés

Általában 250 ml-es Burn-t iszok, néha meg Monstert (500ml)

De van néha mostanság, hogy csak 2,5 v. 3 hetente iszok egy Burn-t...

2016. márc. 26. 19:18
 1/5 gnoomage ***** válasza:
100%
Nem, van aki naponta iszik és nincs semmi baja, meg van akinek energiaital nélkül is szívbaja van... Ha a szervezeted nem egy 3 éves szintjén van ezt még bőven bírja...
2016. márc. 26. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, férfi, kb. 3 éve kezdtem inni, bár akkor még inkább monstert, ami ugye 500ml-es de aztán anno volt olyan is (mondjuk csak pár hónap erejéig) mikor heti 3 monstert ittam... általában csak az íze miatt :/ aztán mondom leszokok az ilyen sűrű fogyasztásáról lassanként csökkentve és már kb. 2 éve burn-t iszok ami egyébként is csak fele mennyiség, meg már azóta eleinte hetente 1 de most már 2 vagy több hetente iszok csak 1-et :)
2016. márc. 26. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen mennyiségben biztos nem, bár pont a két legcukrosabbat szereted pechedre.
2016. márc. 27. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Van olyan időszak hogy naponta iszok, többet is és semmi bajom.Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem káros, de két hetente egy az nem fog megártani. Viszont inkább kerüld az ilyen cuccokat, hosszútávon megéri! ;)
2016. márc. 27. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat...

Lehet akkor van valami összefüggés a cukortartalommal, hogy azok ízlenek :)

De 2 hétnél sűrűbben már nem szoktam inni, most valahogy megint "elhúzodott", mert már 3 hete nem ittam :)

2016. márc. 30. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!