Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az normalis hogy 187 cm/70...

Az normalis hogy 187 cm/70 kg-osan tudok tomegelni 2000 kaloriával?

Figyelt kérdés
1 honapja kezdtem kondizni. Amíg nem kondiztam addig kb napi 1200-1300 kaloriat ettem meg.(tudom hogy ez keves volt) De most 2000-nel mar nő a sulyom. Akkor elég ennyi? Csak mert mintha ez is kevesnek tünne, vagy nem tudom. Mert mindenhol ilyen 3000 kalorias etrendek vannak. Napi 2-2.5/tskg fehérje megvan csirkemellből. A szenhidratot azt rizsbol es teljes kiorlesu kenyerbol vagy teljes kiorlesu durumtesztabol(spagetti tesztabol) viszem be általában. Amikor kezdtem 1 honapja akkor 68 kg voltam. Szoval 1 honap(4 het) alatt hiztam 2 kg-ot. Az nem sok egy kicsit? Heti 3 teljes testes edzés megy.
2016. jún. 5. 09:49
 1/6 A kérdező kommentje:
Kondi elott neha sztem még 1000 kaloriára is lementem. Szoval nem voltam valami nagy zabáló. Talán hirtelen emeltem?
2016. jún. 5. 09:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocs. Elirtam. 3 kg jött fel. És 67 kg voltam. Szoval 3 kg feljott 1 honap alatt.
2016. jún. 5. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Először is örülj neki, hogy nem kell már az elején tonnákat enned, hogy növekedj. Az elején mindenki gyorsabban növekszik, mivel edzetoen volt a tested, később ez nem így lesz. Havi max 1kg izom megy rád, az is csak az elején, ennek a 3 kilónak a nagyja víz.
2016. jún. 5. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Normálisnak normális. Viszont 3 kiló az nem tiszta izom.
2016. jún. 5. 10:32
 5/6 anonim ***** válasza:
betöltődött glikogénnel az meg vizet kötött meg edzés hatására, kövi hónap lesz mérvadó.
2016. jún. 5. 10:38
 6/6 Cortez70 ***** válasza:
Nekem is elég lenne 2500 kcal, a tömegeléshez pedig 84 kg vagyok. Teljesen egyéni, hogy kinek mennyi kell.
2016. jún. 5. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!