Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mennyire jó étrend a...

Ez mennyire jó étrend a lehetőségekhez képest? Lehet vele fejlődni?

Figyelt kérdés

Még suliba járok, nincs pénzem minden nap csirkére, sőt a zsebpénzből 3-4 kg csirkemellre futja, de ha így viszem be a fehérjét az elfogadható?

350g zabpehely = 49g fehérje kb.

6-8 tojás = 52g fehérje kb.

Ha 1,5g/tskg fehérjével számolok akkor a fehérjeszükségletem 105g szóval még 4g-vel így is alatta vagyok. Várhatok ettől valami fejlődést?

2016. jún. 3. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
persze.
2016. jún. 3. 11:55
 2/6 Cortez70 ***** válasza:
Fejlődhetsz így.
2016. jún. 3. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:
kezdésnek jó de vehetsz csirkecombot is nem tudom merre élsz de a tecskóba 400 ft/kg ért van
2016. jún. 3. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

jó lesz, gondolom ez csak a fehérje miatt lett leírva és eszel mást is, nem csak tojást zabbal

majd ha lesz munkád vagy valami bevételi forrás, akkor többet szánsz rá

2016. jún. 3. 12:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Eszek mást is persze, ez csak a mai kajám. De elég sok nap van, amikor ugyanezt eszem csak :D Na meg amikor túrós tészta van itthon főzve, abból kizabálom csak a túrót :D De szoktam még teljes kiőrlésű kenyeret enni pl., vasárnapokon, amikor húsos kaját csinál anyám, akkor ahhoz rizst eszek. Igazából a szénhidrát bevitelt könnyen megoldom, csak a fehérjét nehéz sajnos.
2016. jún. 3. 13:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Még leküldtem 250 gramm túrót is. Így már a 2g/tskg fehérje is megvan, fehérjebevitel mára pipa.
2016. jún. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!