Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jó ez a szálkásító...

Szerintetek jó ez a szálkásító étrend?

Figyelt kérdés

[link]

21 éves vagyok, 185 cm 80-82kg (ingadozó),ektomorf,jelenleg kb 14% a testzsírom. Világ életemben tömegeltem,illetve fenntartottam. Szálkásításra akarom adni a fejem,minimális izomvesztéssel. Napi 4x kondizok.Emellett még nem tudom kell-e esetleg aerob edzés? Szeretném ha látszódnának a kockáim,lapos a hasam,edzek is rá sokat,de nem nagyon látszik a six pack :D Tudom hogy még nem igazán kéne szálkásítani de egy fél éve-éve megrekedtem,már nem jön a tömeg,csak stagnálok,ezért gondoltam hogy leszálkásítok hogy új lendülettel vessem bele magam majd a tömegelésbe. Saját étrend,ezért kérném ki a véleményeteket :) Előre is köszi!

2016. jún. 2. 13:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen jónak tűnik. Csirkemellet mivel/hogyan készíted, hogy nincs rajta zsiradék vagy csak figyelmetlenség?

Elég lesz heti 4x edzeni :) , de az aerob az kb kötelező szálkásításnál, minden edzés végén meehet vagy pihenő napokon de heti minimum 3.

2016. jún. 2. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:
3x100 g csirke, ennek mi az értelme? minek 6x enni? inkább legyen kétszer 250 gramm, úgy a végén még jól is laksz. 4 kaja bőven elég, a másik meg a ch edzés után kéne főleg, de itt nincs feltüntetve h mikor edzel.
2016. jún. 2. 15:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Első: Elírtam bocsi :D Heti 4 az a napi :D Az aerobot én is edzés végére gondoltam. Körülbelül hány percet és mit? Mondjuk bicikli meg taposó jó? Figyelmetlenség az is, olíva olajjal szoktam mindig :)

Második: Ha azért eszel hogy "jól lakj" már régen rossz az elgondolás,így ebbe nem is akarok belefolyni. Az edzés időpontja változó nálam,de általában délután,akkor menne a ch is utána.

2016. jún. 2. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:

oké nem fogtad fel amit irtam, semmi gond.

inkább egyél 1x nagyot, mint 3x semmit.

2016. jún. 2. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
De ha fogyatékos vagy minek vitatkozzak veled? :D
2016. jún. 16. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
egyed csak a 100 gramm csirkéidet :)))
2016. jún. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!