Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó nekem ez a szálkásító étrend?

Jó nekem ez a szálkásító étrend?

Figyelt kérdés

[link]

85 kg vagyok és 175 cm. A harmadik és negyedik étkezéshez majd még hozzáteszek valami zöldséget, ez mellett szedek még omega 3-at, multivitamint. Maradjon ennyi első héten a szénhidrát vagy vigyem már most lejjebb?

2016. ápr. 21. 23:30
 1/6 A kérdező kommentje:

Súlyzós edzést csinálok még, meg majd beruházok egy bcaa+glutamin xpressre.

És ha már nagyon lent van a napi szénhidrát, akkor menjen több fehérje?

2016. ápr. 21. 23:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja, és melyik étkezésekből vegyek majd el? Az edzés utáni meg a reggeli maradjon?
2016. ápr. 21. 23:35
 3/6 CsakMester97 ***** válasza:

Kezdetnek tökéletes a makrók aránya.

Szénhidrátot hetenként csökkentsd, és ne túl sokat egyszerre,max 10g csökkentés/hetet ajánlok.

Fehérjét max 2.5g/ts g-ra emeld fel,de elejében maradj a 2g/ts g-nál.

2016. ápr. 21. 23:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért mondod erre, hogy tökéletes, mert ha pl. Valaki 85 kilósan úgy kezd el egy ilyen étrendel szálkásítani, hogy már előtte edzett és szeretne izmot megtartani akkor marhára nem jó. Ez nem derül ki a szövegből.
2016. ápr. 22. 06:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy mely étklezésből vegyél el, azt neked kell kitapasztalnod. Az edzés utáni étkezést pont nem bántanám (az előtte levőt sem, ha az neked fontos, ezt neked kell érezned), de hogy reggel neked mi ideális, azt nem tudhatom. Van, aki nem is reggelizik tömegeléskor sem, mert az rossz neki és sokan éhgyomorra edzenek, mert az a legjobb számukra. Nincs fix recept ezekre.
2016. ápr. 22. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezelőtt nem edzettem
2016. ápr. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!