Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen étrendikiegészítőket...

HungarianKiwi kérdése:

Milyen étrendikiegészítőket érdemes szednem? Hogyan fogjak neki, mit vásároljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves fiú vagyok, 65kg 176cm magas testzsír százalékom: 12%. Nagyon szállkás testalkatom van, nagyobb izomkra vágyok, de közben szeretném valamilyen formában megőrizni a szálkás testalkatot persze nem szeretnék ennyire szálkás maradni, mint jelenleg. Próbáltam utánnajárni a dolgoknak több kevesebb sikerrel, hogy miket lenne érdemes szedni.

Jelenleg fehérjét szedek. Folytassam fehérjézéssel vagy kezdjek el tömegnövelőszert szedni? Amit még szeretnék tudni (lehet nagy butaságot kérdezek), hogy a fehérjepor melett van-e értelmi creatint szedni? Sok helyen olvastam, hogy álltalában creatint csak tömegnövelőhöz szednek

2016. jún. 1. 23:10
 1/3 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nem kell a tömegnövelő meg a fehérjepor meg semmi, ha szilárd kajából be tudod vinni a szükséges makrotápanyagokat (fehérje, szénhidrát, zsír). A fehérjepor reggelihez zab mellé vagy edzés után jó lehet, de csak kiegészítésnek nem véletlenül táplálékkiegészítő a neve. Először az étrended legyen rendben, csirkemell, rizs, tojás, túró, sok zöldség, zabpehely(natúr). Ha bármi van amit nem tudsz megkérdezheted, de az is jó ha utánaolvasol, minden fent van a neten. Letölthetnéd egyébként a sárgakapszula című könyvet a netről, rövid, de annál hasznosabb olvasmány. A kreatin sem szükséges, persze kipróbálhatnál egy kúrát belőle, de kezdőként még ezzel is babrálninszerintem felesleges. Egy multivitamin viszont fontos lenne, mondjuk mega daily one vagy multi pro plus.
2016. jún. 1. 23:54
 2/3 anonim válasza:

Mega daily one + fehérje + rendes étrend elég lesz kezdetbe.

Kreatint hagyd meg későbbre azt akkor kell elkezdeni ha megakadsz a fejlődésbe ami látva a korod/ testsùlyod nem mostanában lesz. (1-2 év mulva majd elgondolkozhatsz rajt )

2016. jún. 2. 00:01
 3/3 zyzz.ae ***** válasza:

Teljes képzavar.

Azt ajánlom olvasd el a sárga kapszula névre hallgató könyvet amit (itt: [link] ) letölthetsz ingyen.

Dióhéjban kéne egy tömegnövelő étrend. Ha minőségi kaját eszel, akkor nem leszel dagadt, és nagyrészt izom fog jönni rád.

2016. jún. 2. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!