Milyen étrendikiegészítőket érdemes szednem? Hogyan fogjak neki, mit vásároljak?
Sziasztok!
17 éves fiú vagyok, 65kg 176cm magas testzsír százalékom: 12%. Nagyon szállkás testalkatom van, nagyobb izomkra vágyok, de közben szeretném valamilyen formában megőrizni a szálkás testalkatot persze nem szeretnék ennyire szálkás maradni, mint jelenleg. Próbáltam utánnajárni a dolgoknak több kevesebb sikerrel, hogy miket lenne érdemes szedni.
Jelenleg fehérjét szedek. Folytassam fehérjézéssel vagy kezdjek el tömegnövelőszert szedni? Amit még szeretnék tudni (lehet nagy butaságot kérdezek), hogy a fehérjepor melett van-e értelmi creatint szedni? Sok helyen olvastam, hogy álltalában creatint csak tömegnövelőhöz szednek
Mega daily one + fehérje + rendes étrend elég lesz kezdetbe.
Kreatint hagyd meg későbbre azt akkor kell elkezdeni ha megakadsz a fejlődésbe ami látva a korod/ testsùlyod nem mostanában lesz. (1-2 év mulva majd elgondolkozhatsz rajt )
Teljes képzavar.
Azt ajánlom olvasd el a sárga kapszula névre hallgató könyvet amit (itt: [link] ) letölthetsz ingyen.
Dióhéjban kéne egy tömegnövelő étrend. Ha minőségi kaját eszel, akkor nem leszel dagadt, és nagyrészt izom fog jönni rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!