Testépítés mellé semmiylen sportot sem érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
Kajakozom 5 éve,de most kezdett érdekelni a testépítés.Napi kajakedzés gondolom túl sok a kondi mellé.Sokat számítana az, hogy testépítés mellett kajakozom-e vagy se? Befojásolja a fejlődést?(tömegnövelni szeretnék).Vagy a legjobb az lenne, ha csak teytépítenék és a kajakot abbahagynám?2016. máj. 28. 22:50
3/9 A kérdező kommentje:
csak mert úgy nézne ki a nyaram, hogy délőtt kondi, délután kajakedzés. Heti 4 nap kondi és 5 kajakedzés összesen.Ez így nem túl sok?
2016. máj. 28. 22:52
4/9 anonim válasza:
ha elég sokat eszel, és pihensz, akkor mehet, nekem régen ugyan ez volt, csak úgy hogy 3 thaibox 4 kondi.
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy csinálnám,hogy reggel 8kor kelnék, 9:30-10:30ig lennék kondiban, 11-től 14-ig pihennék/aludnék, 15:00-tól kajakedzés 17:00-ig, utána már semmi fizikai dolog a napból, összesen 5ször étkeznék- 3óránként, első reggel 8-kor, utolsó este 8 körül, és 10 órát aludnék esténként.Ez lenne mind.Ja és szednék táplálékkiegészítőket(fehérje,kreatin,aminosavak,vitaminok).Ez így oké?
2016. máj. 28. 23:05
6/9 anonim válasza:
igazábol ha napi 8 óra megvan, akkor alvás okés. tápkiegből elég a vitamin, a többi már csak kényelmi kérdés, enni meg elég 4x is simán, nem is az a lényeg, hanem hogy legyen minden, gyümölcs, zöldség, olajos magvak, elég ch és fehérje. legyen összetett, na
7/9 A kérdező kommentje:
Így most megnyugodtam.Azt gondoltam abba kell hagynom a kajakot, de biztatásodnak köszönhetem hogy fojtatom.Köszönöm a válaszokat,ment a zöld pacsi!
2016. máj. 28. 23:16
8/9 anonim válasza:
nincs mit, további kellemes sportolást :)
9/9 aikiboxer válasza:
Ha tényleg 5 éve kajakozol, akkor elég durva felsőtested lehet eleve és jó állóképességed. De amit leírsz az szerintem így túl sok. Túledzés lesz ebből. Heti 2 súlyzós bőven elég; és kellene hagynod 1,5 napot a súlyzós és a kajak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!