Internetről szabad / érdemes küldönböző "csodaszereket " venni?
Figyelt kérdés
Találtam olyan oldalt ami kifejezetten ezeknek az eladásával foglalkozik, de nem tudom hogy megbizhato e.2016. ápr. 24. 21:10
1/11 anonim válasza:
Csodaszerek nem léteznek. Ha valami leírás alapján annak tűnik, az egyből felejtős. Interneten és nem interneten egyaránt.
Étrend kiegészítőket azonban érdemes, vannak régóta működő, megbízható oldalak.
2/11 anonim válasza:
Nem léteznek csodaszerek. Ez mind átverés.
3/11 anonim válasza:
Most nézem a kulcsszavakat... Semmiképp! Ha már erre vetemedsz, csakis megbízható személytől! Nem játék!
4/11 Cortez70 válasza:
Vera, nyilván nem tápkiegre gondolt.:)
Nem érdemes netről rendelni, 99% hogy átcsesznek.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben akkor ez felejtős ! Csak azért gondolkodtam mert jo árak vannak az oldalon , ahhoz képest mint amennyiért itt kapni.. Na meg választékosabb nem csak a Danabol meg társai.
2016. ápr. 24. 21:40
7/11 Cortez70 válasza:
Jó dílernél minden van, nem csak dana.
8/11 A kérdező kommentje:
jó dílert nem olyan egyszerű találni :D
2016. ápr. 24. 21:46
9/11 Cortez70 válasza:
De. Kb 5 embertől tudnék bármikor rendelni.
10/11 A kérdező kommentje:
Akkor neked van köröd e téren.
2016. ápr. 24. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!