Tudnátok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Üdv!
El szeretnék kezdeni edzőterembe járni.
Végig böngésztem a bodybuilder weboldalt, kalóriatáblázatot, elolvastam a Sárga Kapszulát is.
Csináltam étrendet, edzéstervet is.
Tömegelni szeretnék aztán majd idővel szálkásítani.
Viszont egyértelmű választ nem kaptam arra, hogy tömegnövelőt érdemes már az elején szedni?
Kész tömegnövelőt, vagy otthon magamnak csináljam meg?
Minden tanácsot szívesen fogadok.
Előre is köszönöm.
2016. máj. 27. 13:34
1/5 anonim válasza:
Otthon magadnak.
A kész tömegnövelővel fehérjeáron veszed a benne lévő cukrot is.
2/5 Cortez70 válasza:
Nem kell tömegnövelő, szinte mindegyik cukros túlárazott szar. A ch-is eladják neked fehérje árban. Eleve ha megvan szilárd kajából is a napi tápanyag beviteled akkor minek tömegnövelő még? Ha nagyon akarod akkor proteint vegyél edzés utánra és teszel mellé kis zabot vagy elrágsz mellé pufirizst, banánt. De akkor ezt is az étrendedbe számold bele.
3/5 anonim válasza:
Mindent elolvastál de még mindig a legalapvetőbb lérdésnél tartasz?
Az vagy amit megeszel... Az étrendnél kezdődik minden...
A tömegnövelő meg csak egy sokadrendű étrendkiegészítő...
Nxugodtan olvasd el 2* az említett írásokat..
4/5 crudy válasza:
Valójában látszik h utána olvasott pont ezért kérdezi. Bunny a kapszulában és a builderen is szanaszét reklámozza a tömegnövelőket és fehérjéket. Persze igaz azt is hangsúlyozza mindig h ez a másodrendű táplálék de erősen provokál h vegyél. Az sem igaz h mindegyik szar csak a jók drágábbak is. Nagyon. A fehérje bele zab egy teljesen jó megoldás csak kell még bele gyors ch is edzés utánra. Ha nem edzés után nyomod ami jobb akkor nem kell bele. De tényleg csak akkor ha amúgy a kaja meg van és csak egy kis plusz kell. Vagy mondjuk egy kisebb étkezést akarsz kiváltani vele.
5/5 anonim válasza:
nem kell, de ez szerepel is a sárga kapszulában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!