Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » életembe párszor voltam...

életembe párszor voltam komditerembe, ma megyek, félek hogy tétlen leszek majd és csak nézegetem mit is kéne csinálni. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
22/L, amúgy jó kondiba vagyok, de futni és csoportos órákra szoktam járni. most kicsit szeretnék hasra, lábra és alkarra könnyebb erősítő gyakorlatokat. köszi a segítséget!:)
2016. jan. 12. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ha lemegyek edzeni, előtte már fejben lejátszottam az egészet és pontosan tusom mit és miért fogok csinálni. Ez egy kezdőnél is ugyanolyan fontos. Kész tervel menj le ne csak összevissza csinálj mindent.
2016. jan. 12. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs esetleg ismerősöd aki segíthetne? Az lenne a legegyszerűbb.
2016. jan. 12. 14:31
 3/3 anonim ***** válasza:
2016. jan. 12. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.