Akkor milyen a formám?
Figyelt kérdés
Na akkor itt egy forma rólam.
Most kezdtem a diétát mert már nem bírtam magammal és már kajálni semmi kedvem se volt meg hánytam már mindentől.(lehet az egy oldalú másfél éves tömegelés miatt:DD)
Amikor kezdtem(kb 52-55 kg):
Jelenleg(vasárnap 78.3kg volt):
Ez kb 1.5-2 év volt de inkább 1.5
2016. máj. 26. 21:35
31/33 anonim válasza:
Az, hogy pl. aki heti többször nyom fekve, nem fog nekiállni pluszban fekvőtámaszokkal bohóckodni mert az égvilágon semmi értelme. Nem, hogy jót tesz vele még beiktat egy felesleges plusz terhelést, ami ráadásul még megfelelő stimulációt sem képes már adni az izomzatának. Ez rohadt nagy tévhit, hogy a saját testsúlyos gyakorlatok azok mindem esetben csak jót tesznek az izületeiddel a súlyok meg törvényszerűen hazavágják.
32/33 aikiboxer válasza:
Oké oké akkor hülyeséget mondtam felejtsétek el. :)
33/33 A kérdező kommentje:
Hátnál húzodzkodás megy, tolóckodás pedig tricnél szoktam.
A fekvő szerintem full főlősleges.
2016. máj. 27. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!