Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akkor milyen a formám?

Akkor milyen a formám?

Figyelt kérdés

Na akkor itt egy forma rólam.

Most kezdtem a diétát mert már nem bírtam magammal és már kajálni semmi kedvem se volt meg hánytam már mindentől.(lehet az egy oldalú másfél éves tömegelés miatt:DD)

Amikor kezdtem(kb 52-55 kg):

[link]

Jelenleg(vasárnap 78.3kg volt):

[link]

[link]

Ez kb 1.5-2 év volt de inkább 1.5

2016. máj. 26. 21:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Igazuk van, több nyomógyakorlat kell
2016. máj. 27. 05:51
 22/33 A kérdező kommentje:
Kössz srácok! :)
2016. máj. 27. 06:29
 23/33 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő, de egészséges és normális dolog, hogy a srác 14 éves kora óta brutál súlyokkal edz? Nem fog ez visszaütni? Ízületi problémákra gondolok leginkább, de a csontozatára is lehet rossz hatással nem?
2016. máj. 27. 07:48
 24/33 Cortez70 ***** válasza:
Ha fokozatosan terhelve, szabályosan végzi akkor kevés az esélye, hogy gond legyen. Huszonévesen is lehet szarul végezni.
2016. máj. 27. 07:51
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem is erre gondoltam, hanem inkább arra, hogy erőteljesen fejlődik még a csontozat, izmok, mármint messze van még a végleges magasságától, a csontozat végleges kifejlődésétől ebben a korban.

Bár kép alapján simán 2 évvel többnek nézném, de ez már megint más kérdés

2016. máj. 27. 09:19
 26/33 aikiboxer ***** válasza:
Szerintem is elég jó a formád, és mivel még csak 15 éves vagy, ezért egy ötlet: tarthatnál nyáron callisthenics "kúrát", azaz elkezdhetnél fegyenc módra is edzeni (nem a súlyzók helyett hanem mellett), ha még nem tennéd. Fekvőtámasz, húzódzkodás, tolódzkodás, ilyesmik... Jól erősítik az ínszalagokat, jót tesz az ízületeknek. Csak egy ötlet.
2016. máj. 27. 09:45
 27/33 anonim ***** válasza:
Ezek a jó tanácsok istenem. Szerinted nem húzódzkodik, tolódzkodik retardált? Miért a többi gyakorlat nem erősíti a kötőszöveteket meg a csontokat?
2016. máj. 27. 11:00
 28/33 anonim ***** válasza:

Mellre ne csinalj csigat es a tarogatas is felesleges ha a tomeg a cel. Csak nyomogyakorlat: tolodzkodas, fekvenyomas szuperszettben a kedvencem.

Es nekem nagy csecsem van. xd

2016. máj. 27. 11:13
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem a legjobb a technikád mellezésnél. Egy jó edző vethetne rá pillantást.Fél év alatt fel tudnád hozni.A hátamnál is ez volt 2 évig nem értettem miért nem fejlődik olyan jól,mint a többi testrészem...Egyszerűean azért nem fejlődött,mert rossz volt a technikám.
2016. máj. 27. 11:28
 30/33 aikiboxer ***** válasza:
Honnan tudjam, brekeke, hogy húzódzkodik-e? Csak adtam egy ötletet. Mi a bajod a tanácsommal?
2016. máj. 27. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!