Jó ez az edzésterv?
Figyelt kérdés
1 éve kezdtem el, de nem jött be annyira az osztott edzésterv,ezért váltottam erre.Ez az edzésterv jó, vagy rossz benne valami?
A nap
Fekvenyomás 10-10-8-8-6
Fekvenyomás ferdepadon 4x10
Döntött törzsű evezés 5x10
Mellről nyomás 10-10-8-8
Bicepszezés állva 5x10-12
Tolódzkodás 3x12
Felhúzás 4x10
B nap
Guggolás 5x5
Merevlábas felhúzás 4x10
Mellről nyomás 4x10
Szűknyomás 4x10
Tolódzkodás 4x12
Bicepszezés váltott karral 5x20
Fekvenyomás 10-10-8-6
Ezt heti 4x csinálnám, A-B-A-B. Ez mellé csinálnék heti 3x hasedzést, amiben csinálok alkar és vádli edzést is.
2016. máj. 24. 12:56
1/9 anonim válasza:
Fekvenyomás ferdepadon-t lecserélném akármi másra, mellnek elég a fekvenyomás, ha jó.... legyen mondjuk oldalemelés. a Tolódzkodást pedig addig csináld csak, amig eléggé kifáraszt, utána nézz valami más tri gyakorlat után. ha van dip machine a terembe, inkább azt csináld
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem, de majd a hozzáértőbbek kijavítanak. Ferdepados nyomás felesleges, deadliftből a 10 ismétlés túl sok (és nem edzés végére kéne tenni a létező legnehezebb gyakorlatot), heti 4x mellről nyomás is soknak tűnik (főleg fekvenyomás után, ahol már a vállak is kaptak terhelést), így hirtelen ezek szúrtak szemet.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A fekvenyomást ferdepadon azért tettem bele, mert le van maradva a mellem a többi izomcsoporthoz képest. Azt nem írtam le, hogy a tolódzkodást azt 2pad között végzem és otthon edzek, ezért csak súlyzóim vannak.
2016. máj. 24. 13:03
5/9 anonim válasza:
heti 2x edzed... ha elég a terhelés, maximálisan fog fejlődni. lehet a teknika a rossz, vagy kevés súllyal csinálod.
7/9 A kérdező kommentje:
A ferde nyomást mire cseréljem ki? T-rúd?
2016. máj. 24. 13:20
8/9 anonim válasza:
nem kell t-rud, hisz evezel. csuklyázz pl
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. máj. 24. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!