Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A bukásig edzéstől tényleg...

A bukásig edzéstől tényleg visszalehet fejődni?

Figyelt kérdés
Heti három teljes testes edzésnél? Miért?
2016. máj. 17. 21:19
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Írtuk sokszor már: mert nem tudnál regenerálódni 2 nap alatt.
2016. máj. 17. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Cortez es ha nem teljes test hanem osztott es heti 3??
2016. máj. 17. 21:44
 3/5 anonim ***** válasza:
osztottnál mehet bukásig ,de azert ne osszes sorozatnál.
2016. máj. 17. 21:47
 4/5 Cortez70 ***** válasza:
Ja, ahogy írta előttem valaki. Ott mehet hiszen több a regenerálódási idő az egyes izomcsoportoknál.
2016. máj. 17. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Több idő kell regenerálódni, legalábbis a legtöbb embernél így van, tudomásom szerint. Engem mások nem túlzottan érdekelnek, én határozottan érzem, hogy bukásig edzés után több nap pihenőt kell tartani s tartok is. Egyszer nem éreztem különösebb izomlázat, sok vesztenivalóm még nincs, kísérletezni is kell egy csöppet (bár eleve szkeptikus voltam a 2 naponta bukásig edzéssel), de az első gyakorlat után szólt az egyik érintett izmom, hogy ezt azért talán nem kéne. Ennyiben maradtunk. Bukásig edzésnél ritkábban edzek és kész.
2016. máj. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!