Egy idő után edzéstől már ilyen furcsa dolgot érzek a karomba Mért?
Figyelt kérdés
régebben már edzettem kigyurtam magam, viszont aztán hónapokig nem,leálltam, de hogy újra elkezdtem vissza is jött valamennyi izom, van fekvenyomópad, de már valahogy olyan másabb érzés a karomba, az izomnál, olyan mintha ott lenne valami Szilikon, vagy valami idegen anyag lenne a karomba.. nemtudom leírni.. Régebben éreztem rendesen, de már olyan érzéstelen érzés.2016. márc. 7. 22:07
1/5 anonim válasza:
Érdekes. Ha kitapintható, akkor menj el orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Rich Piana te vagy az?
Izomláz? Bedurranás?
4/5 A kérdező kommentje:
nem járnak ide ilyen rizs zabáló gorillák ? :D
Nemtudom.. biztos nem izomláz, lehet bedurranás, az a vicc,egy ideje már ilyen, hiába emelek több súlyt nemérzem azt hogy a karomra menne, érzéstelennek érzem az izmot, megnövelem a súlyt ilyen szúró érzést is érzek.. de nem látni hogy változás lenne.. pár hét után is ugyanúgy ugyanazt érzem, lehet még több súly kéne ? de akkor méginkább érzem azt a szúró érzést.
2016. márc. 7. 22:58
5/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl van edzve a karod? Nem erőlteted nagyon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!