Rossz étrenddel neki kezdjek az edzéseknek?
Figyelt kérdés
Naponta alig eszek, akkor is csak egy keveset és elég sovány vagyok. Nemrégiben hagytam abba, a kaja, meg egy másik dolog miatt... Saját testsúllyal, meg egy 10 kilós egykezessel csináltam. Az eredmény szépen mutatkozott. De emiatt nem merem tovább csinálni, nehogy visszafele süljön el... Most mitévő legyek?2016. máj. 17. 16:37
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor adjál kaját b*szdmeg!
2016. máj. 17. 20:31
5/13 anonim válasza:
Rossz etrend nelkul felesleges. Nem kapja meg az izomzatod azokat a dolgokat, amikbol fejlodni tudna. Erosodni fogsz, de izmosabb nem nagyon leszel.
7/13 A kérdező kommentje:
3. Főznék, ha lenne miből...
4. Vadászaton én is gondolkodtam.
5. Akkor kár nem lehet belőle?
6. Képzeld el szoktam dolgozni b*szdmeg... Meg amúgy is 17 vagyok...
2016. máj. 17. 22:29
8/13 anonim válasza:
Akkor edzés helyett inkább tanulj, hogy később legyen pénzed kajára. Addig meg kajálj, ahogy sikerül, valamennyit fejlődsz attól is.
9/13 anonim válasza:
Ne rinyálj már b*zdmeg, ezer másik van a te helyzetedben és megoldják a problémáikat.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol rinyáltam b*szdmeg, de ahogy gondolod... Képzeld én is megoldom a kaját, mert az itthoniból már elegem van! Ha igazi húst akarok enni azt is fogok!
2016. máj. 18. 02:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!