Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a testzsírszázalékom...

Ha a testzsírszázalékom szerint 130 g szénhidrátot kell bevinnem edzések után 2 órán belül, akkor 130 g gyors szénhidrátról van szó?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 23:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
privátba küldök linket
2016. máj. 17. 15:41
 32/37 A kérdező kommentje:

Vagy ti nem értitek a kérdést. Kérdezem, hogy 130 g GYORS szénhidrátról van e szó.

A fenti vitátokból kiderítettem, hogy nem.

Akkor talán felezzem gyors szénhidrátra és lassú szénhidrátra vagy szálkásítás mellett ezt ne csináljam?

2016. máj. 17. 15:54
 33/37 anonim ***** válasza:
Én már elmondtam szó szerint mit csinálj, ha nem fogadod meg akkor hallgass a harmincszázalékos gyökérre.
2016. máj. 17. 15:56
 34/37 anonim ***** válasza:
Én miért is lettem lepontozva? Mert azt mertem állitani h a shop builder nem hiteles forrás?
2016. máj. 17. 16:22
 35/37 anonim ***** válasza:

Van köztetek legalább 1 ember, kélrdező téged is beleértve aki egyáltalán méltóztatta elolvasni a cikket mielőtt elkezdett kötekedni?

kérdező a kérdésedre a válasz fehéren feketén, vagyis inkább sárgán feketén benne van a rohadt cikkben idézem:

" 100kg-os emberünk esetében tehát 170g szénhidrátra lesz szükség 2 órán belül. Ennek egy része legyen a turmixban. -Legegyszerűbb megfelezni az értéket, így az edzés után 80-85g egyszerű szénhidrátot érdemes a turmixba tenni, és ugyanennyi szénhidrátot tartalmazzon az edzés utáni teljes étkezés (kb 125g rizs tartalmaz ennyi szénhidrátot)."

mellesleg a cikk nem arról szól, hogy igyál cukros vizet, hanem arról, hogy edzés után vissza kell tölteni a glikogén raktárakat... sehol egy rohadt szóval nem említi, hogy ehhez cukros vizet kellene inni... nyílván ajánl néhány terméket, mivel már említve is volt, hogy egy üzleti oldal... de ettől függetlenül nem arról szól a cikk, mint amiről nyomatjátok itt ezt a teljesen felesleges vitát... OLVASSÁTOK MÁR EL BASSZUS!!!!

2016. máj. 17. 16:41
 36/37 anonim ***** válasza:
utolsó: ne legyél retardált légyszives. alapból a cikk nem szálkésitáshoz irták, pedig a kérdező azt akar, másodszor pedig egyszerű szénhidrát = cukor.
2016. máj. 17. 16:55
 37/37 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek röviden, tömören: A cikk csak szénhidrátot említ. A cikk végén a következő található: "Az ezeknél lassabb felszívódású szénhidrátforrások edzés után nem a legelőnyösebbek."

Ebből egyértelműen arra következtetni, hogy gyors szénhidrátot ajánl az író.

Nem előnyös mindig ezekre a cikkekre hallgatni, mindig fejben kell tartanod, hogy általában azt akarják elérni, hogy meg vedd a terméket amit árulnak. Néha még ellentmondásos cikkeket is találhatsz az oldalon. Észérvre hallgatva: Túl zsíros vagy, neked most szálkásítani kell, ilyenkor pedig kerülni kell a cukrot.

Meg alapból, nem tudom hogy hány kg vagy, de ha vagy kb 80kg, akkor ez a napi ch bevitelednek majdnem az egésze.

A cikk által csak "window of opportunity"-ról tapasztalat alapján akár te is kiderítheted hogy nincs sok köze az igazsághoz. Nem fog ilyenkor jobban felvenni a szervezet semmit, még az edzés után közvetlenül nem is szükséges enni, ezt általában egy félóra-órán belül teszik meg, és ez az étkezés a nap folyamán lévő étkezésekkel megegyezik.

Röviden: Ne csinálj ilyen gyökérséget, állíts össze egy szálkásító étrendet, ha már 12% körül lesz a tzs-d akkor pedig kezdj el egy rendes tömegnövelő étrendet. Erről most bővebb információt nem írok, mert mások már ezerszer megtették.

Remélem hasznos volt a válaszom :)

2016. máj. 17. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!