Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a testzsírszázalékom...

Ha a testzsírszázalékom szerint 130 g szénhidrátot kell bevinnem edzések után 2 órán belül, akkor 130 g gyors szénhidrátról van szó?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 23:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
22-24% tzs-vel eleve dagadt vagy. Felejtsd el a gyors ch-t úgy ahogy van. A napi beviteled stimmeljen makrók terén, legyél kalória deficitben és a ch-d zömét edzés előtt, illetve után fogyaszd el. Ennyi a történet. De felőlem lehetsz agymosott is ,nekem nem fáj.
2016. máj. 17. 01:02
 12/37 anonim ***** válasza:
dehát monty, a neten azt irták, hogyha edzés után nem iszok meg fél liter cukros vizet, akkor összeesek :OO
2016. máj. 17. 01:13
 13/37 Cortez70 ***** válasza:
Kérdező: nem kell cukor! Nem csak szálkásításkor, hanem semmikor sem. A sárga oldal meg sokszor ír baromságokat.
2016. máj. 17. 05:10
 14/37 anonim ***** válasza:

"Pl egy 100kg-os sportoló esetében 15% testzsír mellett a sovány testtömeg 100-15=85kg lesz. Ezt a számot szorozd meg kettővel: ennyi gramm szénhidrátra lesz szükséged az edzést követő két órás "window of opportunity"-ban, avagy a fejlődési ablakban. Ez az az időszak, amikor a szervezetnek a legnagyobb szüksége van a gyors tápanyag utánpótlásra. Ilyenkor szivacsként szippant mindent magába. Ezt pedig ki kell használni. 100kg-os emberünk esetében tehát 170g szénhidrátra lesz szükség 2 órán belül. Ennek egy része legyen a turmixban. -Legegyszerűbb megfelezni az értéket, így az edzés után 80-85g egyszerű szénhidrátot érdemes a turmixba tenni, és ugyanennyi szénhidrátot tartalmazzon az edzés utáni teljes étkezés"

És mi lenne, ha értelmeznéd is a cikket, amit TE linkelsz be...

2016. máj. 17. 06:25
 15/37 anonim ***** válasza:
80 kiló vagyok, jelenleg NAPI 150 g chval szalkasitok xd ezekszerint nekem ebből 140 grammot edzés után kéne bevinnem...
2016. máj. 17. 07:08
 16/37 anonim ***** válasza:
Nem szálkásításról szól a cikk...
2016. máj. 17. 08:01
 17/37 anonim ***** válasza:

Érdekes, máskor ugyanilyen cikkekre hivatkoznak az itteni gyúrósok, de ha olyan cikk van ami nekik nem tetszik, vagy SZERINTÜK nem úgy van, akkor már baromságokat írnak...:D

Tényleg igaz amnit a cikkben írnak, sokan úgy félnek a gyors CH-tól, mintha az lenne a sátán! :D

2016. máj. 17. 09:11
 18/37 anonim ***** válasza:

A cikkre max az ugrott, aki nem olvasta el...

A kérdezőnek és néhány válaszolónak 0 a szövegértése...

Egyébként én sem hiszek az anabolikus ablakban, de a cikkben szó sincs arról, amit itt páran értelmeznek belőle...

2016. máj. 17. 09:46
 19/37 anonim ***** válasza:
65%
Nem félek tőle, hanem tapasztalat alapján beszélek. Jó dolgokat is írnak a sárga oldalin, meg hülyeséget is. Tudom ezt egy ilyen végletekben gondolkodó baromálatnak nehéz felfogni, hogy bizonyos dolgokban egyet lehet érteni valakivel, más dolgokban meg nem.
2016. máj. 17. 10:04
 20/37 anonim ***** válasza:
Egyébként itt most nem erre kéne kiélezni a dolgokat, hanem, hogy a kérdező full nincs képben.
2016. máj. 17. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!