Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a testzsírszázalékom...

Ha a testzsírszázalékom szerint 130 g szénhidrátot kell bevinnem edzések után 2 órán belül, akkor 130 g gyors szénhidrátról van szó?

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 23:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

"bizonyos dolgokban egyet lehet érteni valakivel, más dolgokban meg nem"

Hát ezt pont ti nem fogjátok fel, mert aki itt nem ért egyet veletek, az hülye, baromállat, idióta, stb, mert meg vagytok róla győződve, hogy amit ti állítotok, az szentül úgy van, vagy mint amit te is írtál, hogy amit te tapasztaltál, akkor az TUTI mindenkinél ugyanúgy lesz...:D

2016. máj. 17. 11:12
 22/37 anonim ***** válasza:

A semmiről vitatkozol, azt vágod?

Kérdező azért lett leoltva, mert hülyeségeket beszél és a saját maga által linkelt cikket sem érti... Te meg a nagy semmiről osztod az észt... Nem mondtál ellent senkinek semmiben, csak kötözködsz...

2016. máj. 17. 12:22
 23/37 anonim ***** válasza:
61%
Nem azt mondtam, hogy mindenkinél ugyanúgy lesz de egy 24% tzs-vel rendelkező szálkásító ember ne abból induljon ki hogy 65 kilós kisgéza nem zsírosodik meg a dzsámbótól edzés után mert rá fog bszni, de ha okosabb vagy akkor halgasson rád én leszarom tényleg. Vegyetek jó sok gyors ch-t, legalább valaki keres rajtatok némi pénzt.
2016. máj. 17. 13:07
 24/37 anonim ***** válasza:
nem csak az a baj, hogy elhizik hanem: megveszi a cukrot drága pénzét, egészségtelen, nem jó a fogaknak, cukorbeteg leszel, és nincs benne semmi hasznos tápanyag. egyél meg edzés után 150 gramm rizst, azt csá. többet ér
2016. máj. 17. 13:42
 25/37 anonim ***** válasza:
69%
Mindegy sose fogják megérteni hogy a gyors ch-nak gyakorlatilag semmi haszna vagy nem lesz tőle semmi bajod, vagy magával hoz egy csomó dolgot ez a két variáció van. Ki lehet találni, hogy léteznek emberek akiknek ebbe van a fejlődésük kulcsa ez ugyanaz, mint mikor valaki meg akarja magyarázni, hogy csigás 20 ismétléses szarokkal ő jobban tud fejlődni naturálban mint alapgyakorlatokkal, mert "emberfüggő". BULLSHIT
2016. máj. 17. 13:47
 26/37 anonim ***** válasza:
bullshit hát, de rájuk kell hagyni, ha nem fogadják el a segitséget, maradjanak buták. csak legalább ne okoskodjanak.
2016. máj. 17. 13:48
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

"sose fogják megérteni hogy a gyors ch-nak gyakorlatilag semmi haszna"

Nem is tudom miért nem te írod a cikkeket a shopbuilderen, pont az ellen kezőjét állítod ami ott le van írva, te bizutos okosabb vagy, komlyan publikálj már egy saját irományt tesztekkel meg mindennel alátámasztva, hogy az (nem csak neked, de) senkinek sem jó semmire! :DDD Sőt amit te állítasz, hogy semmi haszna, max onnan tudod, hogy egy másik cikkben meg azt olvastad, szóval annak hiszel amelyik neked a szimpatikuisabb, te fo.gyatékos! :DDDDD

Meg valószínű majd pont a legolcsóbb gyors ch-n akarnának meggazdagodni a gyártók, akkor már inkább a proteinen, annak is ennyi erővel semmi haszna, nehogy vegyétek, zabáljatok csirkemellet egész nap! :DDD

2016. máj. 17. 14:17
 28/37 anonim ***** válasza:
jaj de buta vagy, sajnállak. a shopbuilder legendákra alapozza a cikkeit, nem tanulmányokra. amiket én leirtam, hogy miket okoz a cukor, az viszont alá van támasztva. max a glikogén raktárad tudod vele visszatölteni, de te fogyaték, irjad már be googléba hogy "kristálycukor kalória..." meg "zab kalória..." ugye ott ki fog jönni, hogy melyikbe mi van, mennyi CH, fehérje, rost, ásványi anyagok, stb, melyiknek milyen élettani hatása van, és hasonlitsad szépen össze. amig a shopbuilder olyan cikkeket ir, hogy "muszáj döntöttpadon nyomni, mert nem lesz felső melled" vagy "ha nem huzodszkodsz, nem lesz széles a hátad" vagy "a növényi fehérje nem fehérje" továbbá izomcsoportokra 4-5 gyakorlatot ajánl, szuperszettekkel, addig 1 szavad nem lehet. az oldalnak 0 köze van a tudományhoz.
2016. máj. 17. 14:21
 29/37 anonim ***** válasza:
A shop builder egy üzleti válalkozás, az a célja, hogy pénzt keressen. Rohatul el vsgy tévedve, ha azt gondolod a drága termékeken lehet csak nagyot kaszálni:) linkeltem én már tanulmányt is nem egyszer ezzel kapcsolatban, akkor is folyt a fos a pofádból, vagy valaki más hozzád hasonlóébél, hogy ez csak egy másik cikk biztos és innen veszem az infóim. Hát persze kisfiam:) mindegy én nem fogok már ezen vitatkozni idiótákkal, remélem a kérdező képes lesz jól dönteni. Én befejeztem részemről.
2016. máj. 17. 14:31
 30/37 anonim ***** válasza:

Érdekelne engem az a tanulmány:)

Na ne értsd félre nem kötözködni akarok, tapasztalatból tudom, hogy gyors ch nekem biztosan nem jó (sajnos hallgattam Bunnyra, hogy edzés után azonnal gyors ch, na mind1 tanultam belőle) csak tanulni akarok, és érdekelne hol találok ilyen tanulmányokat

2016. máj. 17. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!