Mennyi kb a testzsírszázalékom? 187cm/74kg
2016. máj. 11. 15:52
1/24 A kérdező kommentje:
*73 kg vagyok. Elírtam.
2016. máj. 11. 15:54
2/24 anonim válasza:
Csak tipp, szerintem olyan 7-8% (+/- 1-2%).
5/24 anonim válasza:
#3 Te miről beszélsz, nem látsz a szemedtől?
Szerintem olyan 8% körül lehet.
6/24 Cortez70 válasza:
10% alatt nem így néz ki a hasizom. Sokkal szálkásabb, szeparált lenne. Ez 10 felett van.
7/24 anonim válasza:
De mivel nem sok izom van rajta, nem lehet, hogy ennél alacsonyabb a testzsírja, csak nincs kidolgozva a hasizma és ezért nem látszik jobban?
8/24 Cortez70 válasza:
Persze az is beleszámít, hogy nincs még nagy hasizma, de akkor is szeparáltabb lenne 10 alatt. Szerintem, de majd írnak még mások is.
9/24 anonim válasza:
#5 Saját magamból indulok ki. 8% körül szeparáltabb, szálkásabb lenne, mint ahogy Cortez70 is írta
10/24 anonim válasza:
Azért mert valaki cingár, nem jelenti azt, hogy egyből 10% alatt vam a tzs-je. Szeparáltságról meg el nem tudom képzelni egyáltalán minek beszéltek, mikor 1g izom nincs a gyereken, mi lenne szeparálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!