Ha a testzsírszázalékom szerint 130 g szénhidrátot kell bevinnem edzések után 2 órán belül, akkor 130 g gyors szénhidrátról van szó?
Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 23:15
1/37 anonim válasza:
Mi köze a tzs százalékodnak, ahhoz, hogy hány g ch-t fogyasztasz edzés után? ilyen baromságokat honnan veszel de most komolyan? másodsorban meg 130g gyors ch? normális vagy?
2/37 anonim válasza:
nehogy megigynál 130 gramm cukrot mert cukorbeteg leszel :D na most kicsit logikusan levezetem neked: ha edzés előtt eszel 1 órával, és pl 2 oráig edzel, az ugye 3 óra. egy átlag kaja 4 óráig szivodik kábé, szóval még edzés végén is van benned, ezért nem kell rohanni és meginni minden féle löttyöt, nem fogsz összeesni. edzés után sem kötelező egyből enni, de azért pár órán belül ajánlott, és akkor is sokkal inkább: zab, rizs, durumtészta, kuszkusz és hasonló CH forrást ajánlok.
3/37 anonim válasza:
és igen, a kérdés felét én sem értem, de azért próbáltam értelmes választ adni. a CH/kalória szükségleted neked kell tudni, általában a ch testsúly x 2-5 között, kalória meg 2500-4000 között van vhol
5/37 A kérdező kommentje:
85 kg vagyok és kb 22-24 a testzsír%-om, ami 20 kg. Marad 65.
2016. máj. 17. 00:05
6/37 anonim válasza:
mivel mindenkinek más az anyagcseréje, ezért nem fogom megmondnai pontosan, hogy mennyi a szükségelted, amint irtam, x2-5 között lesz, kalóriát meg ki tudod számolni neten, de az sem pontos. ki kell tapasztalni.
7/37 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad a linket, akkor azt kérdezem még egyszer, hogy ezek szerint edzés utáni 2 órában 130 g gyors szénhidrátot kell bevinnem vagy mi?
2016. máj. 17. 00:48
8/37 A kérdező kommentje:
szálkásítok
2016. máj. 17. 00:49
9/37 anonim válasza:
ha elolvastad volna amit irtam, nem kérdezted vna ezt.
10/37 anonim válasza:
Nem kell mindent elhinni a shop buildernek. Ha meg ennyire hülye vagy toljál csak 130g gyors ch-t minden edzést után, aztán majd rajössz mikor egy dekát se fogsz szálkásodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!