Bicepsz, Tricepsz növelése?
szabályosság, minden edzésen törekedj arra hogy több ismétlést végezz, vagy nagyobb súlyt használj, legyél kalória + ba tehát ha mondjuk 70-75kg vagy akkor vigyél be legalább 3000-3500 kalóriát egy nap (magyarul tömegelj..) tedd egy napra a bicepszet, és a tricepszet. pl hétfő: mell
kedd: hát
Szerda: pihi
csütörtök: kar
péntek pihi
szombat: váll
vasárnap: láb
én gy szoktam edzeni, nekem az a bajom hogy a karom nagy a testemhez képest. :D
figyi, hogy mennyit nő, az kaja, edzés és genetika függő. amit ajánlok: edzed heti 2x mind a kettőt, 2-2 gyakorlattal, igy: bicepsz forgatás nélkül egykezes súlyzóval, piramisba emeld mivel melegitesz is, viszont azt ne számold munkasorozatnak. melegitésen kivül 4 sorozat, nagy súly, karonként kb 5-6 ismétlés. utána franciarúddal 4xkb 8.
tricepsz: ha van dip machine, akkor kezd azzal, itt is piramisozz elején, igy melegited be az izmot és az izületeket, aztán mikor eléred a súlyt, ami kell, itt is nagy súly, 6-8 ismétlés. na nincs dip machine, akkor letolás csigán rúddal, utána meg letolás kötéllel, ezt csinálhatod 1 vagy 2 kézzel, ahogy jobban érzed, itt is karonként vagy összesen ha 2 kéttel 6-8 ismétlés, 4x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!