Biztos ez lenne a helyes? Ez lenne a kiváló étrend? És edzésmennyiség?
Tegnap megdöbbenve tapasztaltam, hogy a barátnőm elment egy személyi edzőhöz és a következőket mondta neki.
(nevet és várost direkt nem mondok)
Étrend:
6 liter tej
1 tepsi csirkeszárny
20 tojás
ez naponta.
Szalonnát lehet enni, gyümölcsöt nem, mert abban van a cukor. Naponta 4 szer kell húst enni.
Edzés heti 3 szor és fél óra. Nyújtani nem kell, mert azt minek???
Noooormális?
Kérdésekre a válaszok:
-Nem
-Nem
-Nem
-De
-Nem
Csirkeszarny jo
Tojas jo
Szalonna jo
Gyumolcsot kizarni azert nem kell de szerintem ezt azert mondta mert altalaban a dieta minden kezdonek azt jelenti, hogy gyumolcsot kell enni reggel-delben-este es ezt akarta megelozni
A tejet nem ajanom, foleg nem ennyit
Fel ora alatt le lehet edzeni, foleg nokent csak nem kell 20 fele gyakorlatot csinalni a bicepsz kulso reszere
Tovabba biztos nem ennyi volt a taplalkozasi tanacsa csak a csajodnak ennyi maradt meg.
Szoval teljesen nem irnam le ennyibol a tagot.
Szalonna jó? :D Eddig tévhitben éltem...
Én 3 OKJ képzésen vagyok túl, a vizsgák jóindulatból nevezhetőek teadélutánnak, gondolhatod, hogy a fizetős személyi edző tanfolyamokon senkit nem fognak megbuktatni, hiszen akkor ki járna abba az iskolába? :D
Amúgy a személyi edzők 99%-ban önjelöltek, nem kell megütniük semmiféle mércét, olyan is a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!