Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étkezésem, ez így mehet?

Étkezésem, ez így mehet?

Figyelt kérdés
Nem tudok mindig csirkemellet enni, viszont ha az itthoni kosztot is úgy állítanám össze,hogy napi 5-6x étkezés, akkor tudnék érdemben fejlődni? Most dolgozok, de maximum a heti 3x-os csirkemell, rizs, zöldség kombót tudom kivitelezni, viszont ez még eddig nem is ment. Szeretném az étkezésem rendbe rakni, elvégre a testépítés a konyhában kezdődik. Minden hasznos információt szívesen várok!
2016. máj. 14. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
fél éve nem ettem csirkemellet, és mégis fejlődöm. tökmindegy miből viszed be. legyen meg a megfelelő mennyiségü fehérje, zsir szénhidrát, rost, kalória, és ennyi. továbbá 4 étkezés bővel elég egy nap, semmivel nem jobb a 6. ez hogy rizst meg csirkét KELL enni nem tudom ki találta ki, vagy miért ilyen menő nálunk.
2016. máj. 15. 00:40
 2/6 A kérdező kommentje:

Most találtam végre normális étrendeket, ahol nem ez van: Rizs, csirke, rizs, csirke,rizs,csirke.

Ez még pénztárca tűrőbb is, és bejön, úgyhogy elkezdem, szerintem. Azért még jöhetnek a válaszok, előzőnek pedig köszönöm a tapasztalat megosztását! :)

2016. máj. 15. 01:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit találtál? :D
2016. máj. 15. 01:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Na akkor, a csirke-rizs elterjedésének okai...

1. Megfelelő minőségben, mennyiségben ezt a legolcsóbb kihozni.

2. Ha minden nap ugyanazt eszed, nem kell minden nap számolgatnod a makrókat.

3. Nem mindenki tud normálisan főzni, ez könnyen összedobható.

Vannak más fehérje és szénhidrát források. Bármilyen sovány hús jó, bármilyen lassú felszívódású szénhidráttal. A napi makró bevitel legyen rendben, Ennyi.

2016. máj. 15. 05:46
 5/6 anonim ***** válasza:

"nem tudom ki találta ki, vagy miért olyan menő nálluk"

Rettenetesen nehéz kitalálni, főleg, hogy nem 1 hete edzel és érdekel téged is a testépítés. Nem kell mindíg ezt enni, csak mivel az emberek többsége végletekben képes kizárólag gondolkodni, meg túl bonyolult neki 3 alapanyagnál többer vásárolni ezért ez megy amit Vera is írt. Ne játszd a hülyét.

2016. máj. 15. 07:15
 6/6 anonim ***** válasza:
jól van, elnézést, mindig elfelejtem hogy mennyire buták az emberek. amikor én elkezdtem "magamra főzni" még egy rántottát sem tudtam megcsinálni, annyira voltam otthon a gasztronómiában és a főzésben... nem tudom miért olyan bonyolult beirni google/youtube-ba hogy "bodybuildig diet" vagy "full day of eating" vagy "cutting/bulking diet" ... ilyenkor kicsit elgondolkodom, hogy milyen emberek lakhatnak ebben az országban...
2016. máj. 15. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!