2 hét edzés nélkül mennyire épül le az izomzat?
Figyelt kérdés
18F
Már 2. hete hogy nem jártam a terembe. A betegség térdre kényszerített+a bérletem is lejárt.
1 hónap edzés után 2 hét alatt nagyon gyorsan leépülök?
2016. máj. 13. 14:36
3/10 anonim válasza:
Inkább csak az elszokás miatt esik picit vissza a teljesitmény, szerintem néha jót is tesz ennyi pihenő. Pár edzés és még többet nyomsz mint előtte. Persze ha a 2 hetet nem infúzión töltötted vagy napokig f.stál és nem tudtál semmit se enni.
4/10 anonim válasza:
Változó. A különböző izomtípusok más-más sebességgel kezdenek leépülni, például a szívnél már 1-2 hét után is mérhető a dolog, míg a vázizomzatnál sokkal hosszabb idő kell.
De az is igaz, hogy ez gyakorlatilag észrevehetetlen lesz, tehát nem kell rögtön parázni, ha egy rendszeresen edző embernek valami miatt ki kell hagynia pár hetet.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem,semmi infúzió vagy hasonlók.
Csak kemény fejfájás,torokgyulladás és enyhe hőemelkedés. És az orvos 2 hétre itthon fogott.
2016. máj. 13. 15:37
6/10 anonim válasza:
Jó, iskolába vagy dolgozni ne menj 2 hétig, edzeni meg mehetsz ahogy már úgy érzed. Különben meg nem fogsz semmit se leépülni ha kajálsz rendesen, kicsit újra kell szoktatni az izmokat de nálam ennyi kihagyás után még erősebb is szoktam lenni pár edzés után.
7/10 anonim válasza:
Két hét alatt nem fogsz leépülni,nyugi.Max.annyi,ha a betegség miatt kevesebbet eszel akkor fogyhatsz,de izomból is ha esetleg veszítesz,az is minimális.Az első edzéssel már vissza is hozod.
8/10 anonim válasza:
Volt, hogy 1-2 hét kihagyás után erősebb voltam egy-egy gyakorlatban, mint előtte.
9/10 anonim válasza:
Észrevehetetlen a leépülés. Évek alatt lehet látványosan izmot veszíteni.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítőkész válaszokat :)
2016. máj. 14. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!