Ez jó lábedzés volt vagy lébecolásnak számít?
Guggolás-2 bemelegítő sorozat, növelve a súlyokat, majd 4 teljes sorozat, 8 ismétlés.
Lábtoló- 1 bemelegítő sorozat, 4x8vagy 10 ismétlés.
Aztán már semmi erőm nem volt, de combhajlítóztam 4 ismétlést még..
Ennyi érdekelne, a vádlival nincs bajom. Őszintén szólva, már élni alig bírtam ezután, de lenyomtam még egy tricepszet is. Így nézett ki:
Csigán 4x10, ülve gépen tolódzkodás 4x8 és szuperszettet csináltam (Bocs, ha összekeverem, de arra gondolok, amikor 2 gyakorlat között nem tartok pihenőt, mintha egybe lenne a kettő) homlokra engedés és aztán szűk fogással kinyomtam. Elnézést, de nem tudom a pontos elnevezéseket, aki edz és ért hozzá, az tudja, miről beszélek.. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy kicsit elcsaltam a tricepszet, mert tényleg, semmi erőm nem volt már a láb után. Eddig folyton teljes testet edzettem és diéta ment 2 hónapig, szóval el is vagyok szokva.
Lábedzés oké vagy legközelebb menjen még 1 gyakorlat? Vagy valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!