Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak hogy nőljön a...

Mit csináljak hogy nőljön a vádlim?

Figyelt kérdés
Már 2 éve edzek de a vádlim le van maradva. Heti 3-4szer edzem az utóbbi időben de nem javul. Mit csináljak, hogyan edzek hogy nagyobb legyen? 19/L
2016. máj. 7. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
A vádli egy makacs izom és erősen függ a genetikádtól. Mást nem tudsz vele kezdeni, mint amit jelenleg is csinálsz.
2016. máj. 7. 11:45
 2/5 kennymc ***** válasza:

Ne vidd azért annyira túlzásba. A vádlira sajnos tényleg rálehet fogni a genetikát. Ezt az nem tudja, akinek alapból nem "csökevényes" a vádlija, jön majd itt 1-2 megmondóember aki megmondja, hogy neki mitől lett nyócvankettes, de még jó pár évig szenvedni fogsz vele, hogy azt mondd, végre nem üt el annyira.

Nem mindegy az se, milyen vastag a bokád, na meg, hogy hol tapad.

Emellett mindenkinek más jön be, van akinek attól fejlődik, ha sok ismétléssel dolgozik, van akinek attól, ha tonnákkal vádlizik. Ezt magadnak kell kitapasztalnod.

Én személy szerint 4 éven keresztül szenvedtem, amíg elértem azt a szintet, hogy nem szégyellem. Azelőtt mindig megkaptam, hogy lábazhatnék többet. Most se tömeges, de szép formás, eres.

2016. máj. 7. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én vádlim is egy köcsög. :-\

Nyújtsd le minden sorozat után, az segíthet!

2016. máj. 7. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 3-4szer edzed, akkor szerintem felváltva csináld. Egyszer nagyobb ismétlésszám közepes súlyokkal. Máskor a lehető legnagyobb súlyokkal 6-8 ismétlés szépen lassan. Ezt álló vádlizásnál úgy csináld, hogy az alsó végponton állj meg 1-2 mp-re, hogy ne lendületből nyomd ki, majd utána olyan lassan nyomd ki, hogy kb 3-4 mp legyen, mire eléred a felső végpontot, majd szépen lassan engedd le és így tovább.
2016. máj. 7. 11:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a bokám is jó vastag és a vádlim nem éppen fejlődik gyorsan,szóval én is szenvedek :D
2016. máj. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!