Miért nem akar nőni a vádlim?
Figyelt kérdés
Heti háromszor vádlizok.A vádligépen max. súllyan nyomom,abból is 20-akat.De mégis olyan,mint ha nem is eddzenék rá.2016. ápr. 13. 18:34
1/10 anonim válasza:
genetika, és kis súlyokat használsz, ha 20 belemegy. továbbá étrend rendben van?
2/10 A kérdező kommentje:
Minden másban fejlődök.A vádligépen ez a max súly,nem tudom feljebb rakni.De soha sem láttam még a teremben olyat,aki max súllyal vádlizna.140 kg-ig van felrakva a gép.Nemrég,még csak kisebb súllyal ment.Ma már ezt is kevésnek érzem.Szóval fejlődik,de méretbeli változást/izmosodást nem látok rajt.
2016. ápr. 13. 18:39
3/10 anonim válasza:
azért nem vádlizik senki sem nagy súllyal mert az emberek 70% nem vádlizik, a maradék 20% alibizik, 20-40 kilóval szórakoznak, meg elolvasták neten hogy vádlira valaki szerint sok ismétlés kell, ezért csinálnak 20at, igaz hogy nem fáradnak el meg semmi, mert azt elfelejtik, hogy súly is kéne mellé... ne másokhoz viszonyits. ha más fejlődik, akkor a vádli genetika nem a legjobb, viszont ha a gépeken max súllyal meg minden, új gyakorlatot kell találni.
4/10 anonim válasza:
és azt lehagytam hogy a maradék 10% nem naturál, és igy is nő nekik. persze ott is vannak rossz genetikák, pl dennis wolfnak mai napig nincs vádlija
5/10 anonim válasza:
Nyomj 6x6 ot a lehető legnagyobb súllyal
6/10 EmiEmii válasza:
Esetleg vádlizz lábtolón, én azon jobban is éreztem a vádlim anno. (A mostani termemben sajnos nincs...) Azt addig pakolod, ameddig csak akarod.
7/10 Cortez70 válasza:
Kell neki nagy súlyos sorozat is és kisebb súlyos, magasabb ismétlésszámú sorozat is.
8/10 anonim válasza:
Milyen gép az, hogy 140 kilóval lehet rajta vádlizni? Keress valami értelmesebb dolgot vagy vegyél a válladra súlyt.
9/10 anonim válasza:
Nagy részt genetika. Kevés olyan testrész van, a vádlin kívül, talán még az alkar olyan, amit a genetikaannyira befolyásol elsősorban.
Én sajna pont ennek hátrányától szenvedek. Nem tudom felhozni a combom a vádlimhoz.
Próbálj alacsony ismétlésszámmal nagy súllyal, közepes ismétlésszámmal közepes súllyal, és magas ismétlésszámmal kis súllyal. Olyan pihenő idővel, hogy az égés nagyon hamar visszatérjen egy következő sorozatnál.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem teljes mozgástartományban végzi vagy nincs kiakasztva térd stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!