90 kg guggolás 75 kilósan rossz, elmegy vagy átlagos?
183 centi vagyok és 75 kg, tehát magas és vékony. Nem szoktunk guggolni (edző inkább a lábtolót erőlteti), de ma guggoltunk. 90 kg x 6 ismétlés x 5 sorozat. Egy éve edzek, de csak hobbi szinten.
Nyilván tisztába vagyok vele, hogy ez a komoly sportolói szinttél fényévekre van, de kvázi amatőrként szerintetek ez milyen? Nagyon rossz, elmegy vagy átlagos? Illetve nagyon vékony a lábam sajnos (pedig becsülettel nyomom minden héten a lábnapot), úgyhogy most egy kicsit jobban szeretnék rámenni a lábra, szerintetek ezen még relatíve rövid idő alatt lehetne jelentősen javítani?
Amit ma még toltunk:
Lábnyújtó 80 kg x 6
Kitörés 16/16 kg x 12
Padra fellépés 16/16 kg x 12
Mindenből 4 sorozatot
Még bírtam volna egy gyakorlatot csinálni, de sajnos időre el kellett mennem.
köszi
Illetve még egy kérdés:
Nektek nem nyomja a súly baromira a vállatokat guggolásnál? Sajnos csukját nem nagyon tudok csinálni egy sérülés miatt, így elég csontos a vállam a csukjánál és baromira nyomta a rúd... Lehet ezzel valamit kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!