Ez jó lenne első kúrára?
1-5 hét meta, napi 3x10 mg
1-12 hét szuszi, heti 2x200 mg hétfőn és csütörtökön
közbe zita és provi, végén hcg
laza vagy, hogy itt kérdezed meg ezt, aztán valami jött-ment benyögöse dönti el, hogy rendben vannak-e azok az illegális gyógyszerek amiket szedsz, miközben ráadásul semmit nem tud rólad. gondolom te sem vagy az MTA doktora.
Kéne keresned valaki igazán hozzáértőt, ha már rögeszméd a koxolás, nem itt várni valami józsi tanácsát
Megmondom őszintén, a szusztával annyira nem vagyok ismerős, általában inkább a sima test-e szokták első kúrának javasolni. Ami a dbol-t illeti, én személy szerint inkább valami szárazabbat tolnék pl stana, de ez csak ízlés kérdése. Ami az ösztrót illeti, ne ess abba a gyakori hibába, hogy a zitát anti-ösztogénnek hiszed, mert az csak blokkolja az ösztró receptorokat a mellben, de nem csökkenti annak a szintjét. A Provi valamelyest segít ezen, mivel annak van némi anti-e hatása, de én mindenképp valami rendes AI-t (Aromatise Inhibitor) ajánlanék mellé pl arimidex.
Ja és ahogy korábban írtam a hcg-t csak a kúra alatt használd, a levezetésben (PCT) ne, mert csak rontja a regenerálódást olyankor már. PCT-nek elég a zita 20/20/10/10 mg felosztásban 4 hétig.
Elméletben igen, plusz mivel a stana száraz ezért a tesztó aromatizálódását is talán visszább fogja valamelyest. (Bár ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy legyen kéznél adex)
Bár fontos megemlítenem, hogy ha hajlamos vagy a kopaszodásra ,vagy a közeli rokonságban van ilyen személy, akkor inkább hagyd a stanát meg a provit, mert mindkettő emeli a DHT szintet, ami hajhulláshoz vezethet az arra hajlamosaknál.
De 1 szó mint 100 a te eredeti elképzeléseddel sincs igazából baj, csak figyelj az ösztró szintre, hcg-t csak kúra közben és a végén pedig a zitát levezetésnek. Remélem azért valamelyest tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!