Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Üdv. TÖMEGELÉS HELP PLS?!

Üdv. TÖMEGELÉS HELP PLS?!

Figyelt kérdés

Szóval el szeretnék kezdeni a nyáron tömeget növelni. (sajnos csak nyáron van időm,hogy megfelelően táplálkozzak,mert iskola meg minden kutya füle.)

Tudom,hogy a szénhidrát az 3-tól 7 gramm/testkg-ig lehet menni és 2g/testkg fehérje. Én speciál nagyon nem tudok hízni (63 kg és 180 cm magas vagyok). Mennyivel kéne kezdeni? Valaki egy normális étrendet tud össze írni? Csirke mell vagy comb bármi jöhet,anyagilag fel vagyok rá készülve. Rizst mennyit kéne ennem?? Hány alkalommal egy nap,és mennyit??!

És még annyit,ha napi szinten tartom a rendes étkezést 2-3 hónap alatt mennyi jönne fel rám?Akár izomba,akár csak súly? Bár nem vagyok zsírosodós fajta félek,hogy jön fel rám zsír is.

2016. ápr. 27. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Ha 14, akkor megértem.
2016. ápr. 27. 19:30
 2/10 A kérdező kommentje:
17
2016. ápr. 27. 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez lehet kicsit elcsépelt válasz itt, de minden kérdésedre benne van a válasz a Sárga kapszula c. könyvben. Mondjuk ez a 7g/testtömeg durván hangzik, ha 3-al csinálod akkor is néznek majd, hogy mennyit eszel. Hízni valószínűleg 3-al is fogsz, mivel gondolom nincs túl jó étvágyad életed során nem sokszor voltál a közelében...
2016. ápr. 27. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Kötelességei mindenkinek vannak de ezt be kell tudni építeni a mindennapokba, hogy megcsinálod a kajád stb.
2016. ápr. 27. 19:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Őhm igen:D ez a másik,hogy 7g annyit életbe nem tudnék szerintem megenni. Hányinger,bokákolás fog el,de a muszáj meg a tömegelés az nagy úr :D Már unom,hogy 1 éve csinálGATOM és kb semmi eredménye,csak erőben.

Esetleg erre valami megoldás? Többször egyek keveset,vagy kevesebbszer többet? Esetleg fog tágulni a gyomrom?

2016. ápr. 27. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha növeled a kaját fokozatosan hamar hozzászoksz, sőt kívánni fogod. Persze ha ehetőre van megcsinálva de nem túl bonyolult. Olyan sokat kell enni, hogy úgyis 5-6 étkezésre fogod felosztani azt a "kevesebbet" ami még így is jó adag.
2016. ápr. 27. 20:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze, van megoldás rá:

Embereld meg magad.

2016. ápr. 27. 20:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez alatt mit értesz h embereljem meg magam?
2016. ápr. 27. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a 7-es válaszoló úgy értette, hogy ha valaki ezt a sportot választja, akkor ott nincs helye a kifogásnak. Csak van napi fél órád elkészíteni az adagjaidat, és dobozolva elvinni a suliba.
2016. ápr. 28. 07:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Viccelsz?hard gainer 17 évesnek 3g/tstkg szénhidrát. Vicc kategória. Nojj fel már itt az ideje.6g kell így is a kis 63 kilódra jön 378 g ch.Az semmi, ha csak rizsből vinned be akkor 450 g , ami 6 kajqlasra elosztva,lopikula.Amugyse csak abból viszed be.Meg ott a banán, zab, edesburgonya,teljes kiorlesu tészta. ..stb.én ugyanúgy 180 vagyok csak 90 kiló(nem hajas,has látszik,kicsit fedett.)sokszor 7g/tstkg fölé kell mennem ha hízni akarok...számolj utána. Ha követed a 6g/tstkg cht 3 hónap alatt 10 sztem simán felmegy egy 180 cms és 63 kilós gyerekre.(nyariszunet alatt 52 kilórol 75 re mentem 17 évesen, zabáltam mint az allat)akkor meg lof.szt se tudtam ezért 3-4 liter tejet ittam egy nap.
2016. ápr. 29. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!