Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás befejeztével,...

Szálkásítás befejeztével, tömegelés elején nektek hány kg plusz szokott feljönni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 08:44
 1/3 clint ***** válasza:
Amikor előszőr csináltam olyan 5-6 kiló felcsúszott egy hónap alatt, hirtelen szálkásítás után, manapság max 1-2...
2016. ápr. 27. 10:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Es mit csinaltal maskepp, hogy most csak 1-2 kg jott fel?
2016. ápr. 27. 10:31
 3/3 clint ***** válasza:

Olyan fizikumura mint egy szinpadi testépítő nem szálkásodtam le, nálam a diéta annyit tesz ki, hogy lapos a hasam látszanak a karomon meg vállamon az erek stb. Elég fedett tipus vagyok.

Ovatosan is kezdek mindig visszatölteni.

Az első diétámnál ha jól emlékszem 2005 környékén 90 kilóról majdnem 75 kilóra csupaszitottam magam fél év alatt, nagy izom és erőveszteség volt, viszont minden izomrostom stb látszott, de nagy ára volt, és nem érte meg. Kb 1,5 gr testsúlykgonként volt a ch bevitel, amit vörös és barnarizsből fedeztem. Semmi másból. Borzalmas volt...

2016. ápr. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!