Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo hardcore vagy professional?

Lostdrama kérdése:

Jumbo hardcore vagy professional?

Figyelt kérdés
Miben különbözik a jumbo professional a jumbo hardcoretól?

#Tömegnövelő-jumbo-professional-hardcore
2016. ápr. 26. 21:06
1 2 3 4
 31/35 clint ***** válasza:

Nem azzal van a gond, hogy megengedheted e magadnak, hanem azzal hogy konkrétan zablisztet maltodextrinnel eladnak többszörös áron neked... Ha egy almát veszel 100 ftért és ugyanazt máshol 400-ért, akkor megveszed azt mert te megteheted? Én konkrétan nem látom értelmét, hogy ilyen módon szó szerint támogassam a scitecet...

Az edzés utáni zabfogyasztásról nekem amugy sincs túl jó tapasztalatom.

2016. ápr. 27. 14:06
 32/35 anonim ***** válasza:
49%
Valamelyik elozo kommentben azt irtad 7500ft ert megvan 3 kg jumbonak megfelelo tomegnovelo, amit ha a teremben a pultnal kersz adagonkent ,akkor meg kijon 10 000bol szoval nem 100ft-os es 400ft-os almarol van szo hanem 100ft os es 120ft-os rol. De legyen 4x az arkulombseg havi szinten akkor is par ezerrol beszelunk. En megertem az allaspontod de masnak meg eszebe se jut azon gondolkodni, hogy egy ilyen filleres tetelen hogyan sporolhatna ti meg egybol leidiotazzatok ezert.
2016. ápr. 27. 14:21
 33/35 clint ***** válasza:

Most komolyan, azt állitod, hogy a pultban olcsóbban adják mint a boltban?

Nem a 100 meg ezer ftos külömbségekről beszélek én is hamarább veszek drága minőségibb fehérjéket, én csak egyszerüen nem látom értelmét, mert úgy érzem hülyének nézés amit a scitec csinál. De ha te szereted, és igy kényelmesebb ez természetesen a te dolgod.

2016. ápr. 27. 14:43
 34/35 anonim ***** válasza:
Clint ezeket az érveket még el is fogadnám, hogy Neked pl. nincs jó tapasztalatod az edzés utáni zablisztről, vagy ha Montyy csak azt írná, hogy az edzés után gyors CH-val ő nem ért egyet, és ezért nem veszi. Vagy hogy neki drága, kihozza olcsóbban is. Ez oké. De hogy akkor az már sz.ar termék, meg cukorkupac, blabla, semmire se jó...több mint vicces. Ugyanannyit ér, ugyanannyira hasznos, mint a mások által egyedileg kikevert, hisz ők is azt mondják, fehérje, meg CH, ez van benne. (én meg pl a drága CH-kkal nem értek egyet, szerintem meg a dextróz/malto is ugyanolyan hatásos, na bumm). Az meg hogy kinek mi a drága, relatív, mert mondom, akkor meg tartsál tyúkot, sokkal olcsóbban jutsz tojáshoz, ha kiszámolod.
2016. ápr. 27. 15:13
 35/35 clint ***** válasza:

Én sem értek egyet a drága chkkal, meg az edzés utáni cukorfogyasztással sincs bajom vékonyabb alkatuaknál ,anno amikor elkezdtem edzeni még a szölőcukor volt a legdivatosabb edzés utáni ch. Nem lett tőle bajunk, sőt fejlődtünk is. Amit én csak kifejezni akartam az almás hasonlattal az, hogy jó nagy hasznot adok a 400 ftot eladónak, tehát egyszerüen azzal nem rétek egyet, hogy ennyivel túláraznak valamit ami nem is drága.

A zabfogyasztással nekem van bajom, nem azt mondtam, hogy rossz dolog, csak az én gyomrom nem bírja a zabot.

Én simán fehérjeport iszok edzés után kb 4-5 éve általában és tökjól elvagyok vele.

2016. ápr. 27. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!