Jumbo hardcore vagy professional?
Nem azzal van a gond, hogy megengedheted e magadnak, hanem azzal hogy konkrétan zablisztet maltodextrinnel eladnak többszörös áron neked... Ha egy almát veszel 100 ftért és ugyanazt máshol 400-ért, akkor megveszed azt mert te megteheted? Én konkrétan nem látom értelmét, hogy ilyen módon szó szerint támogassam a scitecet...
Az edzés utáni zabfogyasztásról nekem amugy sincs túl jó tapasztalatom.
Most komolyan, azt állitod, hogy a pultban olcsóbban adják mint a boltban?
Nem a 100 meg ezer ftos külömbségekről beszélek én is hamarább veszek drága minőségibb fehérjéket, én csak egyszerüen nem látom értelmét, mert úgy érzem hülyének nézés amit a scitec csinál. De ha te szereted, és igy kényelmesebb ez természetesen a te dolgod.
Én sem értek egyet a drága chkkal, meg az edzés utáni cukorfogyasztással sincs bajom vékonyabb alkatuaknál ,anno amikor elkezdtem edzeni még a szölőcukor volt a legdivatosabb edzés utáni ch. Nem lett tőle bajunk, sőt fejlődtünk is. Amit én csak kifejezni akartam az almás hasonlattal az, hogy jó nagy hasznot adok a 400 ftot eladónak, tehát egyszerüen azzal nem rétek egyet, hogy ennyivel túláraznak valamit ami nem is drága.
A zabfogyasztással nekem van bajom, nem azt mondtam, hogy rossz dolog, csak az én gyomrom nem bírja a zabot.
Én simán fehérjeport iszok edzés után kb 4-5 éve általában és tökjól elvagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!