Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 100% Whey Protein Professional...

100% Whey Protein Professional vagy Jumbo hardcore?

Figyelt kérdés

173cm magas vagyok és 60 kg,

4 hónapja edzek, eddig még nem szedtem semmit.

Nem tudom meik lenne nekem a jobb..?

2015. nov. 22. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Azt hittem ti testepitok nem esztek szar feldolgozott cuccokat, csak rizst es husokat.
2015. nov. 22. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól hitted, a testépítők nem is szednek SZAR, feldogozott cuccokat.

Kérdező, neked meg a Sárga Kapszulát javaslom.

2015. nov. 22. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Tömegnövelőt ne, mert szar. Nem kell cukrot zabálni edzés után se, ez a glikogénvisszatöltős tévhit már RÉG megdőlt, tök fölösen pusztítod a tested.

A sima fehérje amit írtál jó lenne, ha nem enne Scitec. Miért pont Scitecet veszel, mikor ugyanazt a minőséget megkapod kevesebb mint feleannyiért, ha mondjuk veszel egy Stillmass, vagy Myprotein fehérjét? Jó, nem olyan szép a doboza, nem reklámozzák profi testépítőkkel, nem olyan finom, és lehet hogy szarabbul oldódik egy kicsit, de ugyanaz a fehérje van abban is, csak nem olyan vagány.

2015. nov. 22. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt te látod

Tükör...

Ha úgy látod, hogy szálkás vagy, de egy kis izom még kéne rád, akkor jumbo, ha könnyen hizo tipus vagy, akkor inkább csak fehérjét igyál.

De ezeknél sokkal fontosabb az étrended

2016. jún. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!