Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo hardcore vagy professional?

Lostdrama kérdése:

Jumbo hardcore vagy professional?

Figyelt kérdés
Miben különbözik a jumbo professional a jumbo hardcoretól?

#Tömegnövelő-jumbo-professional-hardcore
2016. ápr. 26. 21:06
1 2 3 4
 11/35 clint ***** válasza:
50%

Talán a hardcore.

Amugy mindkettő oriási átbaszás.

1kg zab 500 ft

1kg malto 1000 ft

1kg fehérje 6000 ft

7500 ftbol megvan 3 kg jumbonak megfelelő tömegnövelő.

2016. ápr. 27. 10:21
 12/35 anonim ***** válasza:
Vörös Zoli a sima zöldet szokta ajánlani. Ő már csak tudja.
2016. ápr. 27. 11:40
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, edzés után igyad csak.

Én inkább egy saját tömegnövelőt csinálnék, tejsavófehérjével (azt lehet reggel is inni), és a gyors ch-t mellé edzés után. A lényeg, hogy az étrended legyen rendben, és ha az megvan akkor választhatsz kiegészitőket, de a vitamin legyen az első.

2016. ápr. 27. 12:33
 14/35 anonim ***** válasza:
7%
Egy elfogult gyökérnek nem tudjátok megmagyarázni hogy jobb lenne ha magától dobná össze. Van két típus azok között akik edzeni akarnak. A buta 2 hónapig járó, addig jumbo zabáló és akit tényleg érdekel és nem hirtelen felindulásból kezdi el, és tájékozódik, meggyőződik és felfogja azt hogy mit mondanak neki a tapasztaltabbak.
2016. ápr. 27. 12:43
 15/35 anonim ***** válasza:
69%

Utolsonak

Miert is gyoker az akit nem vag foldhoz havi plusz 1000 forint es pont leszarja, hogy mennyibol jonne ki ha otthon keverne ossze hanem edzes utan ker a pultnal egy jumbot? Nem mindenki olyan fillerb.szo mint ti.

2016. ápr. 27. 12:58
 16/35 anonim ***** válasza:
74%
Letojom mennyibe kerül a dzsumbó meg társai, nem azért nem iszom mert drága. Szimplán nem fogok tömérdek cukrot bezabálni naponta. De mindenki azt csinál amit akar, nem kötelező normálisan fejlődni.
2016. ápr. 27. 13:07
 17/35 anonim ***** válasza:
36%
Maybee hiába írod ezt le nekik, már én is elpofáztam de ez a hülye kis féreg az 1000 forintján lovagol, mikor kilóra megvenném a gyereket :D
2016. ápr. 27. 13:09
 18/35 anonim ***** válasza:

15. Valaki megteheti, hogy megveszi "készen", nem mindenki minimálbéres. :D

Amúgy meg pont ezek a megmondóemberek (fúúú de drága nem éri meg blabla cukros sza.r) fikázzák a dextrózt, meg a maltót is, és helyette isszák a vitargo-t (aminek a hatása kb ugyanaz), és ezek pofáznak spórolásról...:D Hadd döntse már el mindenki mire ba.ssza el a pénzét.

Ismétlem nem sz.ar termék, ahogy itt sokan beállítják (jó, max a zöld, mert abban tényleg sok a cukor), csak drága. Azt meg mindenki maga dönti el hogy mi fér bele neki. Ennyi erővel a tojás is drága, tartsál otthon tyúkokat olcsóbban kijössz, meg legyen rizsfölded.

2016. ápr. 27. 13:10
 19/35 anonim ***** válasza:
Biztos odavagy a londoni mosogato allasoddal a haveroknak fel lehet vagni vele de fogalmad sincs mennyit keresek.
2016. ápr. 27. 13:11
 20/35 anonim ***** válasza:
25%

"mikor kilóra megvenném a gyereket :D"

Linkeld már a bankszámla-kivonatod, utána én is az enyémet, aztán majd megnézzük ki venne meg kit kilóra, te id.ióta noname... :D

2016. ápr. 27. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!