Jumbo hardcore vagy professional?
Talán a hardcore.
Amugy mindkettő oriási átbaszás.
1kg zab 500 ft
1kg malto 1000 ft
1kg fehérje 6000 ft
7500 ftbol megvan 3 kg jumbonak megfelelő tömegnövelő.
Szerintem mindegy, edzés után igyad csak.
Én inkább egy saját tömegnövelőt csinálnék, tejsavófehérjével (azt lehet reggel is inni), és a gyors ch-t mellé edzés után. A lényeg, hogy az étrended legyen rendben, és ha az megvan akkor választhatsz kiegészitőket, de a vitamin legyen az első.
Utolsonak
Miert is gyoker az akit nem vag foldhoz havi plusz 1000 forint es pont leszarja, hogy mennyibol jonne ki ha otthon keverne ossze hanem edzes utan ker a pultnal egy jumbot? Nem mindenki olyan fillerb.szo mint ti.
15. Valaki megteheti, hogy megveszi "készen", nem mindenki minimálbéres. :D
Amúgy meg pont ezek a megmondóemberek (fúúú de drága nem éri meg blabla cukros sza.r) fikázzák a dextrózt, meg a maltót is, és helyette isszák a vitargo-t (aminek a hatása kb ugyanaz), és ezek pofáznak spórolásról...:D Hadd döntse már el mindenki mire ba.ssza el a pénzét.
Ismétlem nem sz.ar termék, ahogy itt sokan beállítják (jó, max a zöld, mert abban tényleg sok a cukor), csak drága. Azt meg mindenki maga dönti el hogy mi fér bele neki. Ennyi erővel a tojás is drága, tartsál otthon tyúkokat olcsóbban kijössz, meg legyen rizsfölded.
"mikor kilóra megvenném a gyereket :D"
Linkeld már a bankszámla-kivonatod, utána én is az enyémet, aztán majd megnézzük ki venne meg kit kilóra, te id.ióta noname... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!