Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jumbo hardcore vagy professional?

Lostdrama kérdése:

Jumbo hardcore vagy professional?

Figyelt kérdés
Miben különbözik a jumbo professional a jumbo hardcoretól?

#Tömegnövelő-jumbo-professional-hardcore
2016. ápr. 26. 21:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
40%
Pont annyit keresel, hogy ilyen nagyszerű igényes termékeket vásárolhass belőle vagy anyádék pénzét költöd. Nagyon benézted, mert pont nem az a madár vagyok aki kimegy szendvicset kenegetni angliába vicc pénzekért és közben rohadt elégedetf magával, mert előtte itthon 70e keresett. Ez még mindíg nem a pénzről szól, hanem, hogy a kész tömegnövelő termékek nem elég színvonalasak ezért állítom össze én magamnak, de többször már nem írom le mert úgyis szopkodjátok a szájteket, tökmindegy. Meg eleve nem hiszek a gyoes ch szükségességében ebben is megint lehet órákig vitatkozni ilyen 1 éve edző kis pondrókkal mint ti, biztos sok kedvem van hozzá :D
2016. ápr. 27. 13:19
 22/35 anonim ***** válasza:

Jaj ne forgassatok mar ki a szavamat :)

Ku * rvára nem a pénzről beszéltem, hanem arról hogy a jumbo egy rakás szar, ha 2000 forint lenne 5 kiló akkor se vennék mert egy Cukorbomba szar. De mondom vegyétek, igyátok, mert kis ektomorf "hárdgénerek" vagytok és ez majd meghozza a tömeget.

És ha ennyire tele vagytok dellával akkor miért gondolkodtok melyik a jobb? Vegyétek a zöldet is meg a professionalt is

2016. ápr. 27. 13:20
 23/35 anonim ***** válasza:
31%
Épp ti vagytok a fogyatékosok, akik még mindig ott tartanak, hogy meghallják, hogy Jumbo, akkor egyből = cukros szaaaa.r , eeeööööööö...aztán meg se nézed pl. a Jumbo hardcore összetevőit...:D Én pl. nem veszem meg, de semmi baj azzal a termékkel, jók az arányai, jók az összetevői, drága, igen, de ahhoz meg közöd?
2016. ápr. 27. 13:21
 24/35 anonim ***** válasza:
37%

"ilyen 1 éve edző kis pondrókkal mint ti, biztos sok kedvem van hozzá"

Igen, te meg aztán akkora látnok vagy, hogy így megmondod, hogy ki mióta edz. Újabb példa a fogyatékossságodra, aki nem ért veled egyet, az egyből "kezdő", te meg a nagy profi. :D Linkeld már azt a fantasztikus testzserkezeted, amit elértél az X év alatt! :DDDD

2016. ápr. 27. 13:25
 25/35 anonim ***** válasza:
36%
Egyetlen egy profi, vagy hobbi szinten komolyabb szinttel rendelkező testepítő semm fogyaszt kész tömegnövelőt, max a reklámokban. EZ TÉNY. Aki ilyenre költi a pénzét az vagy full kezdő, vagy köze nincs a testépítéshez/táplálkozáshoz. Itt lezártam mert ostobákkal fölösleges vitatkozni órákon át.
2016. ápr. 27. 13:26
 26/35 anonim ***** válasza:
0%

"akkor miért gondolkodtok melyik a jobb? Vegyétek a zöldet is meg a professionalt is"

Látzom Te még a kérdés értelmezéséig se jutottál el, szó se volt sehol a zöld jumboról...:DDD

2016. ápr. 27. 13:26
 27/35 anonim ***** válasza:
37%

"Egyetlen egy profi, vagy hobbi szinten komolyabb szinttel rendelkező testepítő semm fogyaszt kész tömegnövelőt, max a reklámokban. EZ TÉNY."

Szóval te ismerd az összeset személyesen, hogy mit fogyaszatnak? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez kb olyan volt, mintha én azt mondanám: Te fogyatékos vagy, ez TÉNY! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2016. ápr. 27. 13:28
 28/35 anonim ***** válasza:
Mivel a tomegnovelot nem is komoly testepitoknek keszitik hanem teljesen kezdoknek akik annyira nehezen hiznak, hogy eroltetni kell a kajat. Nekik nagy segitseg lehet egy ilyen keszitmeny. Lehet pont ez a konnyen bevitt plusz kaloria lesz az ami segit meginditani a tomeget es hozzajarul ahhoz, hogy az illeto ne adja fel egy honapnyi hanyasig eves es 0kg hizas miatt.
2016. ápr. 27. 13:32
 29/35 anonim ***** válasza:
74%
Az a gond hogy a kezdők 90%a azt HISZI hogy semmitől sem tud hízni, sokat eszik és nem jön a tömeg, és ezt kihasználják a tápkieg gyártók. Én most kezdtem az edzést, magas vagyok és nagyon gizda. Eddig azt gondoltam semmitől sem tudok hízni hiába zabálok, aztán elkezdtem normálisan táplálkozni, és láss csodát jön a tömeg.. Nem a cukortól és a gyors chtól kéne várni a tömeget, hanem a minőségi tápláléktól.
2016. ápr. 27. 13:43
 30/35 anonim ***** válasza:
Maybee, jó, de akkor a te gondolatmeneted alapján senki ne egyen tápkieget, hanem mindenki csak szilárd kaját...ez a cukros duma meg komolyan már tényleg unalmas, mondom, a Jumbo hardcore-ban van egy adagban 50 gr fehérje meg 70 gr CH amiből csak 13 gr a cukor. Ha Te ennyi cukrot (vagy CH-t) szilárd kajából se viszel be egy nap, vagy nincs szüksége rá a szervezetednek, és ennek ellenére nő a tömeged, le a kalappal! :D Valakinek meg egyszerűbb ezzel bevinni, mint szilárd kajával, ezért veszi, nem azért mert (csak) ettől várja a csodát..
2016. ápr. 27. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!