Lostdrama kérdése:
Jumbo hardcore vagy professional?
Figyelt kérdés
Miben különbözik a jumbo professional a jumbo hardcoretól?#Tömegnövelő-jumbo-professional-hardcore
2016. ápr. 26. 21:06
1/35 A kérdező kommentje:
Véleményt vagy tapaszatlatot is szeretnék,ha lehet.
2016. ápr. 26. 21:24
2/35 Lipton. válasza:
Edzés utánra jó lehet bármelyik. de én inkább magamnak raknék össze tömegnövelőt...
3/35 anonim válasza:
Nézd meg az összetevőit, agytröszt.
Ha magadnak rakod össze, olcsóbban kijössz.
4/35 anonim válasza:
Ez vélemény volt, amit tapasztalar alapján írtam. Kell egy normális kiszámolt étrend amibe besegíthetsh egy jó minőségű tejsavó fehérjével pl. és igény szerint adagolhatod illetve egészítheged ki ch-val a szilárd kajád mellé. Ehez jön egy normális edzés és pihenés aztán pár év alatt elég szép eredmény ha komolyan veszed. Az, hogy a menza szintű kaja, meg a parizeres zsömle mellé veszed ezeket a faék primitív cukros szarokat, azzal nem sokáig jutsz. De úgysem fogsz rám hallgatni, mert ezeket az ostobaságokat mindenki elköveti az elején.
5/35 anonim válasza:
"faék primitív cukros szarokat"
Cukros szar? Jumbo Hardcore-ban van (egy adagban) kemény 13 gr cukor...:DDD
6/35 A kérdező kommentje:
nehezen hízó vagyok,egy ideje normálosan eszek,ahogy kell edzéshez és mégsem jönnek a kilók,ezért voltam kíváncsi a jumbora,mert elvileg az hozza a tömeget és engem (mivel vékony alkat vagyok) nem nagyon zsírosítana el.
2016. ápr. 26. 22:05
7/35 anonim válasza:
Ch-t meg fehérjét megfelelő arányban összekeversz, megvan a tömegnövelőd.
8/35 anonim válasza:
6-os: Igen, mert a maltot nem kell cukornak számolni, de gyakorlatilag ugyanaz, nagyon gyors, filléres CH. Ezt nagyon jól kihasználják a gyártók, mert a többség csak a cukrot nézi.
9/35 anonim válasza:
jaj #6-os látod erről beszélek. Nem baj vegyed csak váljon egészségedre.
10/35 anonim válasza:
Nem kérdező, te nem eszel rendesen csak azt képzeled. fogadjunk, hogy a makróid sem tudod mennyit viszel be egy nap. Írd le egy átlag napi étkezésed. Aki nehezen hízó annak meg pláne számolgatnia kell, főleg az elején, hogy lássa mennyi is az annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!