Lányoknak mellgyakorlatok?
Mennyire ajanlanâtok, milyeneket?
Tavaly ota nem voltam edzeni , abszolut elfelejtettem a mellgyakorlatok , amiket tanacsoltak/alkalmaztam. Valami olyasmi erdekelne ami "megemeli a melleim"szoval kicsit alakitja. Szűken nyomas vagy huzas mar nem emlkeszem vmi ilyesmi volt a gyakorlat neve.
Ami kimaradt:
Fel nem szedtem , de nem is fogytam, csak nem vagyok se feszes se izmos, kis narancsborom lett, ez 2-3 honap alatt javulnk fog,(?) ha helyes az etrendem mint regen es ugy is edzek (3-4edzes hetente,3 sulyzos, egy kardio
Zavar hogy löttyedt lettem, mert amugy csinos vagyok de ha leulok en erzem hogy szinte folyok, es van egy kis pocakom.
Van eselyem eltuntetni a keletkezett narancsbort? Tudom tobb ido de csak nem lehetetlen..:)
Narancsbőrre a hideg-meleg váltott zuhany segíthet. Popsin az izomerősítők, illetve diétával, aerobbal a zsír leadása.
Mellre edzeni nőként... van, aki szereti, van, aki feleslegesnek tartja. Konkrétan a női mell zsírszövet, ezt semmilyen edzéssel nem tudod befolyásolni, hogy feszesebb legyen. Az alatta lévő izmokat erősítheted, az esetleg segíthet a tartásán picit, de túl sok reményt nem fűznék hozzá...
Itt találsz mellgyakorlatokat, hátha ráismersz arra, amit keresel...
Hat nekem nagyon sokat segitett az a bizonyos gyakorlat szval ezt en a helyedben ilyen nagyon biztosan nem allitanam. Maximum van akinek segit a mellgyak. Valakinek nem...:)
Narancsborre azt alkalmazom de az egyedul EDES KEVES, a zsir miatt gyurodik fel a bőr, szoval azt kikell izzadni/mozgatni.:)
Nagyon koszonom egyebkent h irtal!
TRX
Youtube-on sok jó videó van.
Mentalis problema a mai nagy Magyarországon, ha valaki nem otthonos egy tèmában ? Akkor biztos neked is ilyesmi problèmáid lehetnek , mert nem hinnèm, hogy mindent tudó elme vagy.
Tobbieknek ment a zold kez. Koszi!!
1. Akkor minek van az oldal?
2. te mit keresel itt ha zavarnak a kerdesek
3. Te ezt elvezed? Unatkozol? Faj ha valaki segitseget ker?
4.nemtudok angolul, csak meme felsofokon BOCSANAT.
5. Jobban erdekelnek tapasztalatok, mivel kepzeld kedves kötekvő /levegő rontó , hogy beirhatok en barmit oda, ha minden oldalon mast irnak.
Javaslom tavozasod kerdesem alol. Nemtudom mi a problemad velem, meg ezek szerint az összes GYIK taggal! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!