Azoknak a lányoknak akiknek bejönnek a gyúrósok, a szálkásak tetszenek jobban, vagy a nagydarab felfújt lufi kinézetűek?
A felfújt lufik borzalmasak.
De nem tudom, mit értesz azon, hogy "szálkás". Sokféleképpen lehet valaki szálkás, ez így nem mondja meg, mennyire izmos, mennyire szimmetrikus izomzatú, normálisan, kiegyensúlyozottan kigyúrt (ismerjük az ilyen deltás fickó pálcika lábakkal képeket), ésatöbbi. Nagyon nem mindegy.
A kiscsajok törődnek ezzel elsődlegesen nekik nem jön be látványra a 25-30%os testzsír férfin.Nekik a szálkás forma tetszik.De érthető is,ha egy fiatal lánynak a fiatalos férfi test jön be.A szálkás test egészségről fiatalosságról életerőről árulkodik.A felnőtt nőknek meg pont fordítva.Bennük komplexust ébreszt a szálkás férfi test-Vajon tőlem is elvárná,hogy edzek?Biztos egész nap a testével van elfoglalva.Biztos odavan érte egy csomó csaj akikkel versenyeznek kellene stb.
Ezért ők jobban elvannak egy belessel is akár.Ő lesz az ő nagy mackójuk aki elfókásodva lusta dögként is elfogadja őket.
Mit értek szálkás alatt?
Meg kell nézni egy teljesen naturál testépítő versenyt. Ha egy férfi leszálkásit szerek nélkül, olyan cingárul néz ki mint egy csontkollekció beesett arccal. :)
hát én felnőtt vagyok, mégse tetszik a felfújt lufi, a szépen izmos igen. de nem a nagydarab, csak az olyan formás.
de annyira nem szoktam megnézni, nálam a lényeg az, hogy ne legyen elhízva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!