Pajor Richard kérdése:
A lapockám túl hátul van, milyen gyakorlatokkal tudnám helyrehozni?
Figyelt kérdés
Minimális S gerincferdülésem van, kondizok..
a lapockám túlságosan hátul van, milyen gyakorlatokkal tudnám valahogy szépíteni?
2016. ápr. 24. 19:04
11/17 anonim válasza:
Nyerges hátnak is hívják és nem kizárólag a pucsításról szól te majom. A videóban se csak a pucsításról van szó, az egész test egy undorító S alakot vesz fel a bemutatott okokból kifolyólag. baromi fárasztó ilyen értetlen senkiháziakkal vitatkozni. Biztos a 35%-ot is a szaktudásoddal szedted össze.
12/17 anonim válasza:
:D
Ideges vagy?
Az S gerincferdülés még mindig nem a nyerges hát, és sajnos a lapocka szóval se ismerkedtél még meg
13/17 anonim válasza:
És a nyerges hátnál szerinted nincs S formája a testnek rohadjál meg? A has is el
őre dől nem csak a segg megy hátra. Hagyjál már a lapockával te kajak fogyatékos vagy. Egyedül a tartásjavítására adtam tanácsot, és biztos, hogy a rossz tartás miatt érzi azt, hogy szarul áll a lapockája.
Látod az s alakot féregfiú?
14/17 anonim válasza:
Ha meg ilyen irányban ferdül a gerinc S alakban :
Az meg rohadtul nem kiálló lapockát fog eredményezni, egészen máshogy fog kinézni.
15/17 anonim válasza:
Szerintem holnapra megérted a nyerges hát és a gerincferdülés közti különbséget, és a lapockát is megtalálod, ha megnézed a belinkelt videót.
16/17 anonim válasza:
Szerintem menj ki a konyhádba, fogj egy szép nagy kést és fejelj bele.
17/17 anonim válasza:
Na, ha fej tudod hol van, akkor már közel vagy a lapockához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!