Mit igyak edzés előtt, hogy jobban bírjam?
Figyelt kérdés
Kreatinon kívül?2016. ápr. 24. 14:29
2/6 anonim válasza:
Kreatin minek kéne? Rendes étrend megvan?
Ha fáradt vagy max egy edzés előtti pörgető de en azt sem javaslom.
3/6 anonim válasza:
Tea,víz.Kreatint hogy iszod?Napi hány g?
4/6 anonim válasza:
A koffeintartalmú dolgokat kerüld. Nekem annyira felpörgött a vérnyomásom, hogy 10 perceket pihentem a guggolások között. Inkább elhagytam a francba.
5/6 anonim válasza:
Ne légy p*nci, és akkor bírni fogod. Semmire nincs szükséged edzés előtt. Víz mindig legyen nálad, sorozatok közt kortyolgasd, ennyi. Nehogy már egy edzést ne bírj végigcsinálni. Úgy oszd be az edzésterved és az erőd, hogy menjen.
6/6 anonim válasza:
4: mindenkinek máshogy reagál a teste a koffeinre. Én gyakran iszok kávét, cukormentes energiaitalt, de van hogy alig érzem a koffeint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!