Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után ha nem eszek,...

Edzés után ha nem eszek, jobban fejlődök. Igaz? (cikk)

Figyelt kérdés
régebben kiirtam már ezt a kérdést, de akkor le lettem hurrogva, viszont most Suleiman is irt erről, hogy ha eszel, felmegy az inzulinsznted, ami blokkolja a termsézetes tesztoszteron és hgh hormonokat, ezért edzés után 1-2 óráig ne együnk. most mit gondoltok rola? itt a cikk: [link]

2016. márc. 18. 20:29
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
szép volt, "hgh hormon" ... bocs az elirásért
2016. márc. 18. 20:30
 2/22 anonim ***** válasza:
A napi összbevitel számít igazán, a többi amolyan "finomhangolás", bármelyik elméletet is nézzük.
2016. márc. 18. 20:32
 3/22 A kérdező kommentje:
ezzel azért nem értek egyet, mert szerintem nem midnegy, hogy hányszor, és mennyit eszünk, ugyanis máshogy reagál rá a szervezet, pl ha 2 oránként eszel, gyakran felmegy a cukrod, viszont ha mondjuk 3x eszel egy nap, akkor csak 3x, és hajól tudom, van egy szint, ami fölé ha egészséges vagy, nem mehet a cukrod, szóval még azt sem lehet mondani hogy ok hogy kevésszer eszel, de sokat, mert nem megy "fejlebb". a másik meg nem mindegy hogy edzés előtt, után, reggel, este, vagy mikor viszed be a CH-t. de ez csak az én véleményem, továbbá az inzulinszint emelkedését még csak tanulmányozom.
2016. márc. 18. 20:35
 4/22 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy a tápanyagok mennyisége és minősége sokkal fontosabb, mint az időzítés, nyilván ne egyszerre edd meg a napi adagot, hanem oszd el, de hogy 3-4-5-6 felé osztod, az már a "finomhangolás" kategóriája - és amit még fontos megjegyezni, hogy ez egyénenként változó eredménnyel jár, vagyis mindenkinek magának kell kitapasztalnia a tutit.
2016. márc. 18. 20:41
 5/22 anonim ***** válasza:

Szuli naturál olvasoknak céloz. Náluk így igaz, ahogy az első is írta hogy az időzítés kevésbbé számít, csak hogy legyen 'bent' a megfelelő mennyiség a megfelelő minőségben. Versenyzésnél már korántsem így van.

A hormonos kérdésnél ugyanez a helyzet. A profiknak több okból is szükséges, az amatőr versenyzőknek is. Hobbistáknak nem lényeges, észrevehető hátrányt nem okoz.

2016. márc. 18. 20:47
 6/22 A kérdező kommentje:
tisztába vagyok azzal, hogy minőségi kaja kell, meg nem mondanám magam kezdőnek, bár naturál vagyok, de rendes étrendem van, kalóriára makróra kiszámolva, és megpróblom a "következő szintre" emelni azzal, hogy játszok az étkezés időzitésével. arra már rájöttem, hogy mikor 6-7x ettem, állandóan éhes voltam, és sokszor fájt a hasam, viszont mikor váltottam a napi 4 kajára, reggel, ebéd, - edzés, - edzés utáni, vacsi - jobb lett sokkal, nem sóvárogtam. szerintem igenis számit, naturálként is, azért akarom kipróbálni, csak véleményt gyüjtök előtte :D
2016. márc. 18. 20:57
 7/22 anonim ***** válasza:
Ezek a netes arcok Bunny, Brain, Suli.. beszarok az összesen. :D
2016. márc. 18. 20:59
 8/22 A kérdező kommentje:
egyedül Szuli az, akit követek, és "szeretek". tudod miért? mert totál az ellenkezőjét mondja mindennek, és logikusan alá tudja támasztani, és a másik, hogy ellenben a sok "személyiedzővel" vagy "versenyzővel" ő naturál, továbbá nem magyar, és nem ebben a buborékban él, mint a többiek, harmad részt, rengeteg hirességgel edzett már, pl Dorian Yates (haha) ... a másik meg hogy jól néz ki, pedig családapa, és nem versenyre készül... nagyon intelligens, voltam már előadásán. pár elméletét már kipróbáltam, pl elhagytam minden tápkieget, máshogy edzek, kevesebbszer eszek nagyot, és mind bejött, jól fejlődök, és nem szenvedek azon, hogy ha nem tudom 7x enni egy nap, vagy ha nincs tejsavóm.
2016. márc. 18. 21:04
 9/22 anonim ***** válasza:
Nincs gond ezekkel. :) A fitnessz iparban is (mint mindenhol máshol) átverések/félrevezetések vannak. Train is ezt próbálja elmondani, csak nem megy neki és ahogy te is írod, sokan benne élnek a buborékban.
2016. márc. 18. 21:15
 10/22 A kérdező kommentje:
Briannal 2 probléma van, 1, sehogy nem néz ki 2, minden amit ir vagy mondd, azt kigooglézett cikkekből veszi, nem tapasztalat alapján beszél. bár már az is valami, hogy "leleplezi" a versenyzőket, hogy nem naturálok, és a kezdők számára sok hasznos infót ir, viszont aki már mondjuk 1 éve eddz, az nem lesz tőle okosabb... a másik, meg hogy guggolás és felhúzás ellenes, meg van egy két érdekes elve... mostanában eléggé "like vadász" és "hatásvadász" is a facebookon... Szulit viszont Paldi Gabi igazolja, aki elég jól néz ki, és hát elég régóta eddz, többit előző kommentemben leirtam
2016. márc. 18. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!