Mit rontok el? Miért nem fejlődök?
Kaja a kaka.de amugy fekvenyomasba tobbnek kellene menni kaja nelkul is.en anno 30kg al csinaltam vegig a 3honapos atmozgatast,es kaja nelkul edzettem meg utanna,mikor elkezdtem kajalni akkor tartottam 60kg nal..
Azoval kaja ezerrel,turo estere es nem edzes utanra valo,a tojas melle ch kell.
Én nem vagyok híve az edzésről edzésre emelésnek, mivel nincs az az Isten, hogy valaki tudjon edzésről edzésre fejlődni, még ugyan azt teljesíteni is ritka.
Csak megnéznénk azt az edzéstervet. Írd le jelenleg hogyan edzel, attól hogy személyi edző állítja össze, lehet hogy úgy szar ahogy van. Azért a fél éve 30kg-al való szenvedés elég durva, kajától függetlenül. Jelen esetben először nem az étrendben keresném a hibát.
Alvással mi a helyzet? Többet számít, mint gondolnád.
Igen. Egy idő után muszáj egyre gyakrabban deload hetet csinálni. És meg is áll a fejlődés, meg sérülés/betegség is befigyelhet.
Minden esetre egy darabig biztosan alkalmazható főleg kezdőknél. Esetleg romolhat tőle az izomérzet, ha nem figyel az ember.
Én például fel tudtam menni 180kg/5 ismétlésre 85kg testsúllyal elemelésben. Heti 1x5 és mindig tettem rá oldalanként 1.25ös tárcsát. Aztán hogy tovább menjek lineáris periodizációt használtam.
Mivel a kérdező fogyni is akar és az sem megy neki, én igenis hibásnak tartom az étrendet, a mennyiséget mindenképp...
A súlyok emeléséhez nem értek (viszont érdekel, hogy másnak hogy van ez, ezekről sosem látok semmit), de nyilván nem mindegy, hogy mennyire kezdő az ember, az elején gyorsan fejlődik, egy pont után pedig már nemigen tud. S nyilván sok tényező befolyásol.
Az alvás se rossz ötlet, az is sokat számít, egyeseknél a fogyásba is bekavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!