Mit rontok el? Miért nem fejlődök?

Dagadt vagy, tehát a keringésed sem lehet a legjobb állapotban...
Ilyen adatokkal örülj, hogy még tudsz mozogni nem pedig gurulsz... Hová akarsz még fejlődni, előbb fogynod kellene 25-30 kg-ot alsóhangon...

Nem emlegette sportként és azt sem mondta, hogy minden kőműves hű de izmos. Csak magyarázatként pakolta oda a saját erős testalkatához, szerintem. Mert azért mégse ugyanaz, mintha valaki nem csinálna semmit. Még ha vannak inas kőművesek is. De voltaképpen majd megvédi magát, ha akarja, csak szeretem kifejteni a véleményem.
De, bőven sok a felesleg, a leírásból szerintem mindenkinek le kell jönnie, hogy nem 10 kiló feleslege van... Van, akinek ilyen számokkal igen, de az nem a kérdező, az fix.

bekakrokk
Egy darabig olyan teremben edzettem ahol voltak 0,5kg-os tarcsak (gepek ala, hogy ne billegjen) es azokat raktam fel, hogy 1 kg-al emelhessek felhuzasban. Vicces volt mikor a 4-4 huszas utan meg feltettem a ket felest kicsit megbamultak de nagyon jol fejlodtem.

Így van, nem sportként hoztam fel a kőművest, hanem azt szemléltetni, hogy nem egy iskolapad szökevény voltam, akinek 0 testmozgása volt addig, hanem egy kőműves, aki azért dolgozik elég keményen... És mégis 35% tzs volt ezzel a magassággal és súllyal...
A kérdező meg egy 19 éves gyerek akinek alapismeretei nincsenek meg erről a sportról, most szabadulhatott az iskola padból, szóvan izomtömege egyáltalán nem lehet neki... Ami látszik abból is, hogy 12kg al bicepszezik 2 kezesen...
Szóval dagadt nem is kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!