Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit rontok el? Miért nem...

Mit rontok el? Miért nem fejlődök?

Figyelt kérdés
6 hónapja járok kondi terembe. 2 hónapig személyi edzővel betanultam az alapokat azóta csak annyit csinálunk hogy ír nekem edzéstervet és megmutatja a gépek használatát hogyan szabályos. A manuális súlyzós dolgokat már tudom valamennyire értem is az izom mehanikát. Beteg voltam régebben most 107 kilo vagyok 185 cm 19 éves. Az a gond hogy úgy érzem magam mintha nem tudnék tovább fejlődni. Egyszerűen nem tudok többet emelni 2 hónapja. Ami ment eddig 12 kiloval (hosszú róddal állva bicepsz) az egy grammal se megy többel. Az étkezésben csak annyit tudok megoldani hogy zsírosat cukrosat nem eszem edzés után eszek túrót és tojást. Mindig kardiozok 20 percet (többet nem bírok a térdem miatt) Mit csináljak másként? Olyan szar nézni hogy van aki hónaprol hónapra pakolgatja fel+1 kiloval én meg le vagyok ragadva. Elkezdtem a fekve nyomást 4 hónapja nem megy 30 kilónál többel. Valaki valami felvetést tudna? Nem kérem a lebaszást tanácsot szeretnék.

2016. márc. 6. 23:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Dagadt vagy, tehát a keringésed sem lehet a legjobb állapotban...

Ilyen adatokkal örülj, hogy még tudsz mozogni nem pedig gurulsz... Hová akarsz még fejlődni, előbb fogynod kellene 25-30 kg-ot alsóhangon...

2016. márc. 7. 06:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Fogyni kell ahhoz pedig étrend. Máshogy nem fog menni, amíg ez nem megoldott nem lesz eredmény. Alapokhoz olvasd el a Sárga kapszulát (ingyenesen letölthető pdf)
2016. márc. 7. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Azért 185 centivel, 107 kilóval nem olyan vészes a helyzet... Még ha 130 körül lenne, indokolt lenne a #11-es, de így semmiképp.
2016. márc. 7. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
186cm 105 kg erős testalkattal (kőműves) voltam 35%testzsíron... Nos ha a kérdező 19 éves, tapasztalatlan a sportban őt 40-45%-ra saccolom ezzel a súllyal.
2016. márc. 7. 12:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Na, megint eljutottunk addig, hogy a kőmívelést sportként emlegetjük. :D Nincs összefüggés, van 50 meg 150kg-os kőműves is...
2016. márc. 7. 12:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem emlegette sportként és azt sem mondta, hogy minden kőműves hű de izmos. Csak magyarázatként pakolta oda a saját erős testalkatához, szerintem. Mert azért mégse ugyanaz, mintha valaki nem csinálna semmit. Még ha vannak inas kőművesek is. De voltaképpen majd megvédi magát, ha akarja, csak szeretem kifejteni a véleményem.

De, bőven sok a felesleg, a leírásból szerintem mindenkinek le kell jönnie, hogy nem 10 kiló feleslege van... Van, akinek ilyen számokkal igen, de az nem a kérdező, az fix.

2016. márc. 7. 17:23
 17/18 anonim ***** válasza:

bekakrokk

Egy darabig olyan teremben edzettem ahol voltak 0,5kg-os tarcsak (gepek ala, hogy ne billegjen) es azokat raktam fel, hogy 1 kg-al emelhessek felhuzasban. Vicces volt mikor a 4-4 huszas utan meg feltettem a ket felest kicsit megbamultak de nagyon jol fejlodtem.

2016. márc. 7. 18:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Így van, nem sportként hoztam fel a kőművest, hanem azt szemléltetni, hogy nem egy iskolapad szökevény voltam, akinek 0 testmozgása volt addig, hanem egy kőműves, aki azért dolgozik elég keményen... És mégis 35% tzs volt ezzel a magassággal és súllyal...

A kérdező meg egy 19 éves gyerek akinek alapismeretei nincsenek meg erről a sportról, most szabadulhatott az iskola padból, szóvan izomtömege egyáltalán nem lehet neki... Ami látszik abból is, hogy 12kg al bicepszezik 2 kezesen...

Szóval dagadt nem is kicsit...

2016. márc. 8. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!