Miért nem fejlődök erőben?
Figyelt kérdés
Tömeg jön, mintha izomból is több lenne, de erősebb nem lettem az utóbbi 3 hónapban. Alapgyakorlatok testsúlyom 70-80 százalékával mennek.Viszonylag zsíros vagyok, 1.8/ttkg fehérje meg 4 szénhidráttal.
Csökkentsem tzs-t inkább és úgy jobban tudok erőben fejlődni vagy merre induljak?
Próbáltam több CH-t, sok változás nem volt csak híztam. Próbáltam több fehérjét, égvilágon semmi haszna nem volt.
Próbáltam kardiót, súlynál nem segített de kevésbé voltam másnap hulla.
Biztos vagyok benne, hogy távol áll tőlem a genetikai határ...
2016. márc. 2. 19:12
1/4 anonim válasza:
Tömeggel erősödnöd is kéne. Vagy csak most tanultad meg a helyes végrehajtást, és ugyanazokat a súlyokat koncentráltabban tudod mozgatni. Sztem emeld 2-re a fehérjét.
3/4 A kérdező kommentje:
Tehát 1-6 ismétlés közelébe menjek, meg menjek fel 2g fehérjére. Köszi! Majd kiderül:)
2016. márc. 2. 19:43
4/4 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, könnyen lehet, szabályosabban, koncentráltabban végzed, ezért nem erősödsz. Mióta edzel, edzésterved hogy néz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!