Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés után ha nem eszek,...

Edzés után ha nem eszek, jobban fejlődök. Igaz? (cikk)

Figyelt kérdés
régebben kiirtam már ezt a kérdést, de akkor le lettem hurrogva, viszont most Suleiman is irt erről, hogy ha eszel, felmegy az inzulinsznted, ami blokkolja a termsézetes tesztoszteron és hgh hormonokat, ezért edzés után 1-2 óráig ne együnk. most mit gondoltok rola? itt a cikk: [link]

2016. márc. 18. 20:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Kár, hogy az edzés (biológia-anatómia) több esetben sem a logikán alapszik.

Azzal, hogy váltottál és fejlődsz engem igazolsz, hogy naturálban nem számít a kaja időzítése értelmes keretek között. Ez a hgh-tesztoszteronos dolog pedig kétélű kard. Oké, pár órán át magasabb a hormonszinted (nem szignifikáns az emelkedés így erre hülyeség alapozni), így anabolikusabb állapotban vagy. De mivel nem eszel, mondd már meg miből fogsz 'építeni'? :) Ennyit erről. A másik, pedig hogy ha nem eszel ott a katabolizmus ami pedig kiegyenlíti a hormonszint által nyújtott előnyöket. Nem kell ám mindent készpénznek venni, sem a nethuszároktól, sem pedig a különböző oldalaktól. Tapasztald ki magad, az a legbiztosabb. Van időd, nem? Kísérletezz.

2016. márc. 19. 18:02
 12/22 A kérdező kommentje:
miből épitek? edzés előtt 1 órával eszek, egy átlag kaja 4 órán át szivodik, egy edzés meg 1.5 óra. 4 > 2.5 - továbbá cikk szerint akár 48 óra is kellhet ahhoz, hogy az izom elkezdjen leépülni, a másik, meg hogy az izomépités nem az edzés utáni 1 orában történik, hanem folyamatosan.
2016. márc. 20. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:

a tested okosabb, mint a netes megmondóparasztok

ha edzés után nem esik jól a turmix, akkor ne igyál. ha nem esik jól a kaja, akkor ne egyél

abban a pillanatban viszont, hogy éhes leszel edzés után, egyél rögtön

2016. márc. 22. 01:26
 14/22 Laura@ válasza:
Szerintem utàna igyàl proteint.
2016. márc. 22. 03:23
 15/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, engem igazolsz azzal amit írsz, mellesleg ellentmondásos amit írsz.

"meg hogy az izomépités nem az edzés utáni 1 orában történik, hanem folyamatosan"

blokkolja a termsézetes tesztoszteron és "hgh hormonokat, ezért edzés után 1-2 óráig ne együnk"

Persze nem azt mondom, hogy akkor növünk de komolyabb szinten már számít. Ha akkor nem 'nőlsz', akkor miért ne ehetnél és miért ne mehetne fel a vércukrod stb?

Ezt magyarázom, hogy Szuli is ír hülyeségeket, nem is keveset. Magadnak kell kitapasztalnod, nem a netről más véleményére alapozni.

2016. márc. 22. 05:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Enni kell gyerekek!
2016. márc. 22. 09:26
 17/22 A kérdező kommentje:
nem ellentmondásos, mivel az nem zárjak i a két dolog egymást, hogy edzés után IS, de egész nap IS épül az izom. viszont pihenőnapon nem olyan magas a hormonszinted, mivel azt az edzés emeli... az a baj, átlag ember vagyok, nem értem az ilyenekhez, de látom ti is vagy a neten olvasott hülyeségeket (igyál proteint :DDD ) támogatjátok, vagy a testetekre hallgattok, ami jogos és logikus LENNE, viszont ha megszokod, hogy pl 1 évig minden edzés után egyből eszel, és elhagyod, akkor hiányozni fog, és nem biztos hogy a testednek kell, lehet csak a megszokás.
2016. márc. 22. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Vannak a teljesen birkák, akik a szkepticizmus képességével minimálisan sem rendelkeznek és minden elsőre elfogadnak úgy, ahogy van. Te meg pont a másik véglet vagy, aki halál feleslegesen túlagodja a dolgokat. Majd ha már 20 éve edzel és sehogy se vagy képes fejlődni, akkor remegj ilyen baromságokon, most azon kivül, hogy mások, meg saját magad idegeire mész semmi mást nem érsz el vele.
2016. márc. 22. 17:57
 19/22 A kérdező kommentje:
én csak próbálom a legjobbat kihozni magamból, 2 éve edzek, és már eléggé lelassul a fejlődés, főleg látványban... lehet mondani hogy ezek a dolgok naturálba tökmind1, de lehet itt még jobban számit, mivel nem nyomok be heti 1000ml tesztót, ezért a kicsi boost is számit
2016. márc. 22. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Konkrétan ez, amivel ebben az esetben tökörészel, rohadtul nem fog semmit számítani a fejlődésedben. Foglalkozhatnál sokkal fontosabb dolgokkal is, amikkel valóban további progressziót érnél el.
2016. márc. 22. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!