Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ma jött meg az étkezési...

Ma jött meg az étkezési zselatin, holnap után merjek szűk nyomást csinálni?

Figyelt kérdés
Szűk nyomás közben kattog a könyököm és kicsit fáj is és rendeltem 1 kg-os zselatint,úgy gondoltam, hogy napi 10g-ot eszek belőle,tricepsz előtt 2 napon tudok enni,mennyi idő mire hat?Vagy most még felejtsem el a szűk nyomást és majd jövőhéten próbáljam meg?
2016. ápr. 21. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem stillmass 7 komponensű izületvédője a legolcsóbb, annál olcsóbban nehéz kihozni.
2016. ápr. 22. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves 8-ad (és 9-es, gondolom ugyan az)!

Látszik, hogy nem értesz hozzá, csak bekajálod a tápkieg cégek szövegeit.

Kezdjük azzal, hogy sem a glukozamin, sem az MSM nem esszenciális.

A glukozamin az ételekben olyan kis mennyiségben van jelen, hogy az gyakorlatilag nulla. A kagylók héjából vonják ki a tápkieg gyártók. A kagyló héja sem része az ember étrendjének és soha nem is volt.

A jóisten/természet/univerzum (ki miben hisz) nem úgy alkotta meg az embert, hogy glukozamin hiányában gondjai legyenek az ízületeivel, porcaival.

Az MSM-mel már más a helyzet, az része az étrendünknek, főleg a húsokban, tojásban és tejtermékekben található meg.

Na már most, ez a TESTÉPÍTÉS kategória, ahol alap, hogy az étrend nagy mennyiségben tartalmaz húst és tojást.

Az is alap, hogy vitamin kiegészítést szed az ember.

Viszont mi hiányzik az étrendből?

A belsőségek, a bőr, porcok, stb., amiket régen fogyasztottak az emberek.

Tehát mit kell pótolni?

És azt hogy a legegyszerűbb megtenni, ami ráadásul a legolcsóbb is?

2016. ápr. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!